Despre handjob-uri

Please select a featured image for your post

Blow job-urile sunt icky, pentru multe fete. Adica sa pun gura… acolo!? O buna alternativa la blow job este un hand job sau un penis-masaj (cunoscut in limbajul popular drept…”laba”). Mainile iau locul gurii sau al vaginului daca nu ati apucat inca sa faceti sex propriuzis. Chiar daca sunteti activi sexual, un handjob tot poate sa aduca varietate vietii voastre sexuale. Prin intermediul degetelor poti sa variezi miscarile prin care aplici presiune asupra penisului

In scurt timp ti se va spune magic fingers.

Citeste si:  Dragostea in timpul sf-ului

Penisul este un instrument fragil si trebuie manevrat cu mare grija. Foloseste mult lubrifiant (mainile trebuie sa imite mediul umed si stramt al vaginului) si eventual discuta cu partenerul metodele lui preferate de masturbare ca sa stii cum ii place sa se atinga singur on his naughty parts.

Iata cateva tehnici de handjob care sa-l faca sa sara pe tavan:

making fire: cu palmele intinse, apuca penisul si freaca-l intr-o miscare inainte si inapoi. Imagineaza-ti ca incerci sa-ti incalzesti mainile. In timp ce freci, misca mainile in sus si jos pe penis.

Citeste si:  Importanta sexului intr-o relatie

doorknob: rasuceste varful penisului cu o mana, ca si cum ai deschide o clanta uleioasa

double whammy: tine penisul cu ambele maini, astfel incat sa acoperi circumferinta penisului. Daca soldatelul este mai pirpiriu, si poti sa-l tii cu o singura mana, atunci cu cealalta sprijina testiculele. Misca mana sau mainile de la varf si pana la baza.

Citeste si:  Cum il inviti in oras

milking: cu o mana tii penisul de la baza, si pe cealalta o duci in sus si cand ajungi la varf, ii dai drumul. Repeta pana la finalul fericit.

penetrare perpetua: cu o mana apuca varful penisului si du mana in jos pana cand ajungi la baza. Dai drumul si cu cealalta mana repeta miscarea. Se va crea impresia unei penetrari continue, a unui vagin infinit. Mda, ar vrea ei…


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.