Despre lubrefiant

Please select a featured image for your post

Viata sexuala ar trebui sa fie placuta, sa fie acea parte a vietii noastre in care lasam de-o parte grijile cotidiene, stresul si orice fel de probleme pentru a ne bucura de apropierea cu partenerul. Sunt insa momente in care viata sexuala nu merge ca pe roate, ci este umbrita de durerea din timpul actului sexual. Acest lucru se intampla frecvent, la multe cupluri si o salvare o poate reprezenta lubrefiantul. Lubrefianrul nu este indicat insa numai celor care au dureri in timpul actului sexual ci si pentru un plus de placere. Alege lubrefiantul potrivit. La fel ca si in cazul prezervativelor, exista mai multe tipuri de lubrefiant, in functie de aroma, consistenta si textura. Exista lubrefiante care au utilitate 2-1 , fiind folosite si ca si ulei de masaj si care in contact cu pielea sau cu aerul cald se incalzesc, sporind placerea si confortul actului sexual. Pentru un plus de aroma, in special in cazul sexului oral, exista lubrefiante cu diverse tipuri de arome, variind de la banane si capsuni pana la ciocolata. Aceste lubrefiante sunt comestibile.
Citeste si:  Prima intalnire cu prietenii lui
Exista de asemenea si lubrefiante care sunt mai rezistente si rezista mai mult timp fara a fi nevoie de reaplicari. Majoritatea luvrefiantelor insa decin lipicioase si vascoase dupa un timp, deci nu rezista la acte sexuale repetate fara o reaplicare. Pentru cei mai conservatori insa, varianta clasica de lubrefiant este cea mai indicata. Daca inca nu stiti care lubrefiant va place cel mai mult sau care vi se potriveste cel mai bine, o vizta la sex shop va poate lamuri. Numai in urma diverselor incercari puteti ajunge la lubrefiantul potrivit. Cele mai bune ramans insa lubrefiantele pe baza de apa. Foloseste-l cu incredere. Stii cum vara, la strand, pe vreme fierbinte, cu cat esti mai ud cu atat e mai bine? Cam aceeasi regula se aplica si lubrefiantelor, intr-o partida hot de sex. Cu cat folosesti mai mult lubrefiant, cu atat mai placut va deveni sexul. Pe langa faptul ca un lubrefiant face minuni in ceea ce priveste durerea in timpul actului sexual, este considerat de unele cupluri ca fiind o excentricitate si implicit folosirea lui echivaleaza cu condimentarea vietii sexuale. Lubrefiantul e cu atat mai interesant cu cat este folosit in combinatie cu o jucarie sexuala.
Citeste si:  Zarurile iubirii
Tips & tricks. Reaplica lubrefiantul ori de cate ori este nevoie mai ales daca simti ca i-a trecut efectul, insa nu uita ca in unele cazuri daca pui prea mult lubrefiant poti diminua senzatia de placere. Singura varianta pentru a stabili care este cantitatea exacta de care ai nevoie este sa incerci de mai multe ori, pana cand gasesti atat cantitatea potrivita cat si lubrefiantul potrivit.
Citeste si:  Legaturi emotionale
Stiai ca lubrefiantul poate diminua riscul de a lua unele boli transmisibile sexual? Asta pentru ca microbii intra de multe ori in contact cu organismul nostru prin intermediul unor mici fisuri lanivelul penisului sau al vaginului, care desi pot fi microscopice, sunt foarte periculoase. Lubrefiantul numple aceste mici fisuri, diminueaza frictiunea si riscul de aparitie a unuo rani noi. Atentie insa, lubrefiantul nu este o msaura contraceptiva si nici nu prtotejeaza impotriva BTS, ci doar diminueaza riscul contactarii lor. Alege intotdeauna lubrefiante pe baza de apa, in special daca le folosesti in combinatie cu prezervativul, pentru ca alte lubrefiante pot eroda latexul si implicit actul sexual nu mai este unul protejat.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.