Dictionar al practicilor sexuale neobisnuite

Cred ca din punctul acesta de vedere toti sutem la fel, ne place la nebunie sa aflam mici secrete murdare si daca sunt de natura sexuala cu atat mai bine. Sadomasochismul, sexul oral, diversele fetisuri pentru piele, tocuri sau lenjerie rosie sunt deja un subiect mult prea arid asa ca o sa va oferim o mica avanpremiera asupra modului in care abordarea sexului s-a schimbat in timp si practicile care au aparut, noi sau mai putin noi, insa sigur bizare. In viitor le vom dezbate pe larg, pentru ca exista o noua dezordine amoroasa care nu poate fi negata si nici ignorata. Sa vedem intai definitiile celor mai ciudate practici sexuale.

Abasiofilia: atractie psihosexuala catre personae cu dizabilitati motorii, in special persoanele cu proteze ortopedice sau aflate intr-o stare de semiparalizie.

Citeste si:  Mariaj fericit

Agalmatofilia: Atractia catre statui sau manechine din plastic. Excitarea produsa de catre un obiect neinsufletit care imita corpul uman la scara naturala.

Agrexofilia: Excitare intensa cauzata de actul sexual care implica un public (indiferent daca este vorba de o persoana, mai multe sau doar o camera video).

Anastemafilia: Atractia pentru o persoana bazata pe diferenta de inaltime. Aceasta include atractia pentru o persoana cu mult mai inalta sau mai scunda decat persoana in cauza.

Autostrangulare erotica: parctica devenita destul de comuna prin care se creste excitarea sexuala in momentul climaxului prin manpiularea nivelului de oxigen.

Axilism: Practica sexuala neobisnuita care implica utilizarea subsiorilor ca element sexual de satisfacere a dorintelor.

Cleptofilia: Cleptomania are o naoua ramura ce trebuie studiata: excitarea produsa de catre actul de hotie, fara nici un alt stimulent erotic, doar adrenalina produsa de ilicit.

Citeste si:  Cateva lucruri care nu-mi plac la femei

Cremastofilia: Excitarea pe care o poate produce intr-o persoana faptul ca a fost jefuita sau in cazul in care a platit pentru servicii sexuale.

Dacrofilia: Excitarea produsa la vederea partenerului in lacrimi. Emotiile continute de o astfel de situatie sunt convenabil trecute in domeniul sexual.

Emetofilia: Acest tip de practica neobisnuita probabil a aparut din numarul mare al bulimicilor si se refera la excitarea produsa de actul de eliminare a alimentelor ingurgitate. Explicatia sta in starea de euforie produsa de intregul proces, iar pentru barbati consta in contractarea musculara produsa in zonele intime ale partenerei.

Nasofilia: Excitarea produsa de vederea, atingerea, si orice gest sexual (lins , supt) cu preferinta pentru nasul partenerului.

Citeste si:  Fast-love: devoratoarele de iubiri

Sacofrincoza: Practica ce include gaurirea unui buzunar al pantalonului astfel incat este posibila masturbarea in public fara riscuri.

Sederodromofilia: Excitare sexuala produsa de calatoria cu trenul.

Concluzia ar fi ca suntem cu totii inclinati spre o anumita „ciudatenie” chiar si in locul cel mai ferit de intruziuni, dormitorul (sau dupa gust orice alt loc, fara restrictii), iar „politically correct” ar fi sa spunem ca asta este in regula. Insa linia fina intre patologic si accepatbil este in perpetua miscare astfel incat ceea ce astazi este reprobabil maine poate fi cat de cat normal. Avantaj pentru omul modern este extinderea arsenalului sexual; daca asta este un progres sau nu ramane la latitudinea fiecaruia sa decida!


6 Comentarii
  1. domnule ce de oameni bolnavi pe lumea asta! auzi comedie: sa te excite linsul nasului altcuiva sau vederea unui manechin de plastic. ce-i drEpt nu toti nebunii sunt la balamuc. unii circula printre noi si au pretentia sa fie numiti OPEN MINDED.

  2. cred ca multi dintre noi intelegem cam toate aceste practici si de unde provin ele ! sa fim seriosi acum.. cine nu are dorinte mai putin obisnuite ?? ne-am plictisit de mult de sexul simplu la orizontala si vrem condimente din ce in ce mai puternice
    laly draga daca deschidem dulapul tau oare ce secrete murdare sunt pe acolo ?? ma intreb si eu in drum spre balamuc …

  3. Intradevar ne-am cam saturat de \’\’sexul simplu la orizontala\’\’ dar asta nu inseamna ca masturbarea in public e normala. Dar daca tu draga seductiva28 reusesti sa-i intelegi si pe emetofili …..

  4. ptr ficare dintre noi normalitatea are o alta nuanta, asadar fiecare poate sa faca ce vrea si cum se simte bine, nimeni nu ela fel, fiecare avem dorinte si simtaminte distincte, si poate ca ceea ce ni se pare noua normal altora li se va parea ciudat……

  5. Rog insistent pe operatorul de articol Iarina sa_mi trimita un raspuns daca are,la E_Mail_ul dat in formularul de Postare!Nu vreau sa fiu emetofil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.