Double date sau intalnire intre cupluri

Please select a featured image for your post

Intalnirile de acest gen, respectiv cele in care doua cupluri ies impreuna sunt perfecte pentru ca au rol dublu, atat romantic cat si social. Va mai sarutati putin partenerul, mai spuneti un banc bun si seara va fi una excelenta. Cel mai important este ca poti socializa atat cu iubitul tau cat si cu prietenii tai, fara a fi nevoita sa iti imparti timpul intre ei. Astfel de intalniri insa nu merg in orice situatie. Daca vreti sa aveti o duble-date reusita, urmati sfaturile noastre si nu aveti cum sa dati gres.

Iesiti cu un cuplu pe care il cunoasteti foarte bine, acesta este cel mai important sfat pentru o intalnire reusita. De exemplu, daca iesiti cu noua ta colega de birou si sotul ei, s-ar putea creea o situatie penibila, pentru ca voi doua va cunoasteti foarte bine, sunteti obisnuite sa petreceti zilnic timp impreuna si veti incepe sa povestiti cate in luna si in stele, in timp ce sotii sau iubitii voastri se vor simti stanjeniti. De aceea e foarte important sa fiti toti prieteni, astfel ca baietii pot discuta intre ei daca voi aveti ceva de impartasit intre fete, iar la discutiile de grup puteti impartasi orice, de la cum v-a mers ziua si pana la depanatul amintirilor.

Citeste si:  Uita neintelegerile dintre voi

Interesele comune sunt un alt aspect important, mai ales daca va intalniti numai doua perechi si nu sunteti prieteni de-o viata, ci cunostinte mai recente. Pentru ca un om sa se simta bina, trebuie sa fie intr-un mediu pe care il cunoaste sau care ii straneste interesul. Degeaba va hotarati sa mergeti sa jucati popice pentru ca voi sunteti experti, daca ceilalti nu stiu sa joace si nici nu le place in mod deosebit.

Pe langa faptul ca sunt stresati de subiectele de conversatie si defasurarea propriu-zisa a intalnirii, le suplimentati stresul cu popicele voastre. Daca aveti insa interese comune si alegeti un loc pe care il frecventati toti cu placere sau o activitate care va implica pe toti si va place tuturor, cum ar fi darts, totul va merge struna. In plus, faptul ca aveti interese comune va da si multe subiecte de conversatie, astfel ca momentele penibile in care nimeni nu zice nimic, nu isi vor avea locul in intalnirea voastra.

Citeste si:  S-a trezit Frumoasa din Padurea Adormita

Alegerea locatiei nu trebuie trecuta nici ea cu vederea. Nu planificati totul de unii singuri, chiar daca ceilalti va spun ca merg oriunde. Incercati sa ii implicati in organizarea iesirii, consultati-i cu privire la locatia aleasa, daca vor sau nu sa manance, daca vor sa danseze, daca vreti sa stati la mult etc. Unele cupluri prefera locurile retrase, intime, cu muzica in surdina si mancare buna, in timp ce altele prefera cluburile zgomotoase, atmosfera incendiara, multimea, fumul. Puneti-va de acord asupra acesto preferinte si abia apoi decideti ce si cum. Puteti de exemplu sa le imbinati: iesiti intai la o cina usoara intr-un restaurant intim si apoi puteti continua seara intr-un club.

Citeste si:  Singuri sau impreuna?

Planificarea. Nu e chiar usor sa planifici o intalnire in patru, in primul rand ca trebuie sa sincronizezi programul a 4 oameni in conditiile in care uneori e greu sa va intalniti si doar voi doi. Apoi e greu sa gasesti o locatie care sa le placa tuturor sau interese pe care sa la impartaseasca fiecare in parte. Insa o data ce ati stabilit cuplul pe care il invitati cu voi in oras si stiti ca de obicei va simtiti bine unii in comapania celorlalti, toate celelalte aspecte ale intalnirii duble trec in planul secund. Cuplurile cu vechime prefera uneori astfel de intalniri pentru ca ii mai scot din rutina zilnica.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.