Fa-ti timp pentru sex

Please select a featured image for your post

Sexul ar trebui sa ocupe una dintre cele mai importante pozitii in viata noastra si nu doar pentru ca este o nevoie primara a omului ci si pentru ca aduce foarte multe beneficii vietii de cuplu. Din pacate insa, se pare ca suntem de multe ori mult prea ocupati pentru a afce sex, chiar daca il consideram la fel de important. Activitatile de zi cu si, stresul de la birou, copiii si diverse probleme de cuplu ne fac sa pierdem valoarea sexului. Totusi, ar trebui sa ne facem timp pentru sex pentru ca beneficiile sale asupra organismului si psihicului nu trebuiesc omise. Gesturle mici fac atat de mult. Multe cupluri nu reusesc sa isi faca timp pentru sex pentru ca in timpul zilei nu au nici un fel de legatura romantica unul cu celalalt si deci seara le vine greu sa lase deoparte toate gandurile si activitatile de peste zi pentru a se bucura de intimitate. Luati-va cateva minute in timpul zilei pentru a va apropia mai mult si a mentine intimitatea intre voi.
Citeste si:  Semne ca relatia voastra este serioasa
Ajunge sa va tineti din cand in cand de mana, sa va sarutati pasional chiar daca doar pentru un minut, sa evitati pupicii pe obraz. care mai degraba aduc a amicitie decat a cuplu matur. Daca timpul nu va permite sa petreceti timp fizic impreuna, e foarte important sa tineti legatura telefonic, sa va trimiteti cate un mail ghidus in acre sa va faceti planuri pentru o seara in 2. Orice exprimare a afectiuni inseamna ca va puteti mentine viata intima si va puteti face timp pentru sex. Alegeti o seara numai pentru voi. Faptul ca in fiecare saptamana va stabiliti o seara care sa fie seara cuplului e cea mai buna metoda pentru a va face timp pentru sex. Nu trebuie sa va inchideti in casa si sa faceti sex, ci sa va bucurati de un preludiu, o cina romantica si un film. Chiar daca nu reusiti sa faceti o astfel de seara in fiecare saptamana, cel putin o data la doua saptamani este impetuos sa va lasati deoparte orice alte ganduri si atributii, pentru a fi doar voi doi. Inclusiv copiii trebuiesc lasati cu bona sau trimisi la bunici, macar din cand in cand. Scopul unei astfel de seri petrecute in doi este sa va bucurati de intimitate, ca si la inceputul relatiei, sa va redescoperiti, stiind ca sexul este o parte foarte importanta a unei seri reusite.Sexul trebuie sa fie o prioritate! Chiar daca nu faceti sex in fiecare seara, serile in care faceti trebuie sa lasati deoparte orice alt gand si sa faceti sexul prioritatea vostra. De multe ori cuplurile renunta la sex considerand ca au atat de multe alte ganduri si de chestiuni de facut, incat il pot amana. Ei bine, cand faceti sex nu mai conteaza nici datul cu aspiratorul, nici temele copiilor, nici proiectele de la birou. Cu atat mai mult daca stii ca urmeaza sa aveti o seara in doi, pregateste-te din timp: vorbeste cu bona pentru copiii, lucreaza in avans la proiect si mai ales anunta-ti prietenii ca nu primiti vizite neasteptate. Daca te uiti la televizor, inregistreaza emisiunea si vizioneaz-o mai tarziu!
Citeste si:  Care sunt cuvintele magice?
Limbajul vostru secret. Multe cupluri folosesc un libaj secret, un cuvant cheie sau o fraza cu subinteles pentru a-si transmite ca au chef de sex. Personal consider ca este foarte dragut, este ceva atat de intim si reprezinta legatura puternica si incerderea dintre parteneri. Asa, fiecare dintre ei are o avanpremiera a ceea ce se intampla si poate ziua ii va merge mai bine stiind ca urmeaza o minunata seara in 2. Faptul ca va dati un mic avans nu inseamna ca sexul va fi mai putin spontan, dimpotriva, va fi asteptat cu infrigurare.

Citeste si:  Top 3 melodii despre sex oral

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.