Facem sex cand suntem gravide?

Please select a featured image for your post

La acest capitol parerile sunt impartite.Biserica ne spune sa ne”pazim de barbat” pentru ca daca nu,copilul „aluneca in curvie pentru ca s-a intiparit pecetea curveasca pe el inca din pantecele mamei”.Medicii ne spun ca daca nu exista nici o contraindicatie se poate face sex .Femeia gravida simte mai intens placerea,se excita mai usor si are nevoie de sex.Ce ne face atunci cand barbatul nu vrea pe motiv ca „acolo e un copilas,cum sa fac asa ceva?”. Trebuie sa-i explicati sotului ca acel copilas e departe de ceea ce se intampla intre voi,este protejat de un saculet numit placenta,sa ii cititi articole din reviste pe aceasta tema,sa ii inlaturati teama si panica,sa-l faceti sa inteleaga ca ceea ce se intampla intre voi nu -i face rau bebelusului si ca,din contra,daca nu faceti sex tu vei fii agitata,nervoasa,irascibila si acest lucru chiar afecteaza sarcina intr-un mod neplacut.Barbatii [unii dintre ei ]se simt frustrati si nu le este usor sa se detaseze sa „uite” ca femeia e gravida…insa luati cu „binisorul”,discutand despre asta,el va incepe sa inteleaga ca este normal ce se intampla.Ce facem insa daca femeia nu vrea si vrea barbatul?Aici e mai delicata problema…daca femeia simte ca nu poate sau nu vrea sa faca sex,nu trebuie fortata in nici un caz,ea se va inchide in ea si va suferii. In acest caz barbatul se va limita la tandreturi, mangaieri, masaje, si cu putina rabdare se va relaxa si ea [aici depinde de barbat]. Trebuie avut in vedere faptul ca femeia gravida are „toane”si trebuie tinut cont de ele,barbatul o sa o rasfete acum mai mult ca niciodata .In concluzie,nu trebuie sa fugim de sex cand suntem gravide,trebuie doar sa avem o relatie de cuplu cat mai armonioasa si un partener care sa stie ce are de facut…

Citeste si:  Sexperta: amanta pacalita, iubire matura si bazz! in vagin

8 Comentarii
  1. Mi-a placut articolul: prezinta parerea fiecaei parti si da sfaturi pertinente. Partea de inceput insa mi s-a parut usor deplasata: cum adica sa fie pervertit copilul la „preacurvie” inca inainte de a fi nascut???

  2. Draga Loredana,asa spun preotii ortodoxi,eu am stata de vorba cu mai multi si asta e parerea bisericii…eu ma abtin ca nu stiu daca in ziua de azi se „potriveste”.Am citat dintr-o carte scrisa de parintele Arsenie Boca[parinte care mie mi-e drag].Nu stiu daca asa este,dar nici nu pot condamna biserica pentru ca daca stam sa analizam invataturile se cam potrivesc…sper sa nu supar pe nimeni cu acest articol.

  3. Trebuie sa tinem cont si de biserica , dar sa nu exageram ca riscam sa ne pierdem partenerul de viata. Doctorii spun ca la o sarcina normala pana in luna a-7-a se poate face sex fara sa afecteze copilul.Sunt multe poziti care au penetrare nu foarte adanca si daca esti o fire mai nonconformista poti face sex oral.

  4. eu lucrez intr-un spital si prietenul meu la fel.. deci la mine nu ar treb sa ii explic ca stie si el destul de bine
    mereu biserica va avea un pct de vedere diferit..

  5. Eu nu am incredere in preoti sunt o fire credincioasa nu merg la biserica dar ma rog noaptea la Dumnezu , legat desubiect eu sunt de acord cu sexul in timpul sarcinii daca nu fecteaza copilul de ce nu

  6. Ar trebui sa tinem cont de ce zice Biserica, si in legatura cu acest articol nu pot avea o parere prea buna tinand cont ca eu cand am ramas insarcinata cu primul copil am cazut de comun acord impreuna cu sotul sa nu facem dragoste NU „ sex ” cum scrie in articol!Daca esti casatorita faci dragoste!Sex fac …altii….Important este sa stati de vorba cu parintele vostru duhovnic despre aceasta tema fara nici o jena! Iar in ce ma priveste pot spune ca am nascut foarte usor si am fost foarte linistita….nu cum spun astia in articol ca femeia daca nu face dragoste e agitata, nervoasa, irascibila lucru care afecteaza sarcina !PROSTII!Altfel nici o sarcina nu ar putea fi dusa la capat ca urmare a faptului ca nu s-a facut dragoste pe perioada sarcinii ceea ce este mai mult decat absurd! Important este sa fim in legatura permannenta cu Dumneze!Sa ne rugam unul pentru altul si amandoi parintii pentru copil.Pervertirea la curvie nu se face din punct de vedere al trupului numai, ci in deosebi din punct de vedere al sufletului care apare inca din momentul in care ovulul a fost fecundat de catre spermatozoid. Asadar este pus in pericol sufletul copilului iar dupa nastere poarta aceasta pecete!Viata incepe inca din uter, mai ales viata spirituala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.