Fangbangers: Jucarii sexuale pentru fanii vampirilor

Please select a featured image for your post

Nu este nici un secret faptul ca lumea a innebunit putin dupa vampiri. Anne Rice si Stephanie Meyer au dat drumul creatiilor lor in lume, Vampirul Lestat, respectiv Edward Cullen, fara sa le pese ce haos vor provoca. Avand in vedere ca vampirul este asa un arhetip romantic puternic, nu ar trebui sa ne surprinda faptul ca exista jucarii sexuale care sa respecte intru totul aceasta tematica.

Ladies, gentlemen… exista cate ceva pentru oricine in aceasta lume mare a noastra. Pentru domnisoarele care asteapta cu sufletul la gura premiera filmului New Moon avem… vibratorul care sclipeste, asemanator cu modul in care vampirii sclipesc in Twilight.

Citeste si:  BTS - Boli cu transmitere sexuala

Aceasta bijuterie de la Tantus Inc poate sa fie a ta pentru doar 40 de dolari. 🙂

Nici domnii nu vor fi neglijati. Avem destula iubire vampirica pentru toata lumea. 🙂 Fleshlight.com sunt designerii unei jucarii sexuale foarte populare pentru barbati, numita „pussy in a flashlight” (variatie a lui „pussy in a can”)

Citeste si:  Ce crede despre tine

Pentru barbatii fani ai vampiroaicelor, a caror principala fantezie sexuala este sa li se faca sex oral de catre o membra a speciei de undead, Fleshlight.com au scos pe piata… Succu Dry!

Este vorba de o gurita de vampir care va stoarce orice phallus de viata (dar nu de sange) pentru a oferi in schimb, placere. Cel putin asta este textul vanzatorilor. Interiorul canalului care mimeaza vaginul unei femei este plin de indentatii asemanatoare cu niste coltisori, care sa stimuleze in plus fericitul posesor al fleshlight-ului.

Citeste si:  Gelozia – boala incurabila?

Jucariile astea pot fi o gluma pentru unii, sursa de placere pentru altii. Daca ai un fetis pentru vampiri este treaba ta, dar te sfatuim doar sa ai grija ce folosesti in pat si cum. Nu suntem vampiri, deci nu dorim sa se faca varsare de sange. 🙂


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.