Fantezii sexuale I

Fantezia este o parte fundamentala a naturii umane. Fanteziile sunt reverii. Viziuni imaginare. Speculatii capricioase. Dorinte neverbalizate. Toata lumea se bazeaza intr-o anumita masura pe fantezii, fantezii adanc ascunse sau transformate in realitate. Cel mai puternic afrodisiac este, pana la urma, creierul, impreuna cu fanteziile pe care le putem crea prin puterea imaginatiei. De aceea sunt importante pentru noi fanteziile sexuale, acel gen de dorinte intime care genereaza tensiune in noi si ne fac sa ne eliberam prin experimentarea lor de constrangerile virginitatii mentale.

Fiecare femeie isi va imagina experiente sexuale in mod foarte explicit, despre care ii este sau nu rusine sa discute. Desi cele mai multe din noi prefera sa lase fanteziile in lumea imaginarului, cel mai folositor este sa incerci sa le transpui in realitate, astfel ajungand sa te cunosti mai bine si sa te simti implinita. Asa ca, data viitoare cand te gasesti in lumea magica a sexului fantastic, ai posibilitatea sa iti verbalizezi visele erotice si, alaturi de partenerul tau, sa le faci sa devina momente minunate.
Poate chiar te regasesti in lista celor mai comune 10 fantezii sexuale ale femeilor de pretutindeni. Iar daca nu, orice idee noua este binevenita.

Citeste si:  Ce isi doreste un barbat sa auda, desi nu recunoaste

1. Necunoscuta din ecuatie
Cea mai des intalnita fantezie sexuala a femeilor este legata de intalnirea cu un necunoscut, cu care intretine apoi o noapte de sex salbatic intr-un loc oarecare. Explicatia unei astfel de fantezii este libertatea pe care ti-o ofera anonimatul, sentimentul ca nu vei fi judecata pentru lipsa de inhibitie, si faptul ca nu il vei mai vedea pe acel strain niciodata.

Citeste si:  Facem dragoste sau sex? Macar facem diferenta?

2. De ce doar un partener?
Sexul in grup este alt favorit printre noi doamnele se pare. Aici este incredibil de erotic sentimentul nuditatii in fata altor persoane la fel de expuse si dorinta lor de a te atinge si poseda. Nu toate femeile viseaza la sex in grup, insa exista ca fantezie.

Citeste si:  Totul are o limita. Oare?

3. Vreau controlul!
Dorinta de a-ti domina partenerul in timpul actului sexual nu are nimic deviant in ea. Este perfect normala si este impartasita de multe femei. Asta include a-i da ordine in timpul sexului, a-l face sa te implore pentru ceea ce isi doreste, a-l musca sau chiar palmui. Multi barbati simt nevoia sa fie dominati uneori, mai ales in pat, asa ca daca asta iti doresti, nu va fi greu sa il convingi ca isi permite acest lucru fara sa piarda din masculinitate.


Un comentariu
  1. hahaha pe asta cu necunoscutul o am si eu. dar ati utat sa specificati ca necunoscutul este zeu in dormitor in fanteziile femeilor si face lucruri pe care sotii acasa sigur nu le fac, nu e doar de anonimat legata fantezia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.