Fata in fata cu ex-ul

Please select a featured image for your post

Fie ca v-ati despartit in conditii mai bune sau mai rele, important e ca v-ati despartit. Tot ce va lega inainte nu mai exista, sau cel putin pentru unul dintre voi, nu mai conteaza deloc. Desi unele cupluri sustin ca vor ramane buni prieteni dupa despartire si unele chiar reusesc asta, toti au nevoie de o perioada de recuperare, in care sa nu se vada si sa nu isi vorbeasca, pentru ca despartirea sa fie mai usoara. Ok, dupa ce trece aceasta perioada insa, ce faceti atunci cand va intalniti intamplator? Cum reactionezi? Ce ar trebui sa faci si ce nu ar trebui sa faci sub nicio forma?

Trebuie sa pari surprinsa. Nu, nu trebuie sa lesini si nici sa te ineci cu sucul pe care il sorbeai si nici sa nu iti mai gasesti cuvintele in fata lui. Insa e important sa te comporti foarte natural, la fel cum te-ai purta cu o fosta colega de liceu, pe care o vezi dupa o perioada lunga de timp si de care nu te netereseaza oricum prea mult pentru ca nu erati cele mai bune prietene. Spunei-i pur si simplu �Salut, ce mai faci? De cand nu ne-am vazut. Ciudat sa ne intalnim tocmai aici�.

Citeste si:  Cum rezisti fara sex?

Zambeste-i – trebuie sa dai impresia ca ai trecut peste, ca nu te intereseaza deloc si ca de fapt tocmai i-ai spus �salut, ce faci? nu ma intereseaza ce ai prea facut, nu aveam de unde sa stiu ca vei fi aici si nici macar nu ma intereseaza daca esti sau nu�. In plus, ultima parte �ciudat sa ne intalnim tocmai aici� poate fi o aluzie subtila, mai ales daca te afli intr-un magazin scump sau la o petrecere mondena, de genul �nu pari genul care sa cumpere chestii de calitate sau sa fie invitat la o petrecere mondena�.

Eu? Minunat! Intrebarea fireasca pe care o vei primi �Tu ce mai faci?�, trebuie sa primeasca mereu aceleasi raspun pentru el �Foarte bine, minunat!�. Este important sa adaugi si cateva detalii, pentru ca lumea obisnuieste sa spuna �fac bine� chiar daca o duce destul de rau. Pentru a face un impact asupra fostului tau iubit, trebuie sa dai si cateva detalii pentru a deveni credibila �Sunt foarte bine, tocmai am fost promovata si de maine voi fi noul director de marketing�, �sunt foarte fericit, mi-am luat masina la care visam de multa� sau si mai bine �fac excelent, tocmai m-am logodit�.

Citeste si:  Cucereste-l din nou

Nu exagera. Cine a spus ca lauda de sine nu miroase-a bine, avea dreptate. Desi vrei sa ii transmiti ca te simti foarte bine fara el, incearca sa nu exagerezi si sa nu te pierzi in detalii, vei da impresia ca minti pentru a ascunde faptul ca inca suferi. Nu-i spune ca te-ai logodit daca de fapt nu ai nici un partener, cu atat mai putin un logodnic. Daca ex-ul va afla adevarul, si asta se intampla mereu, pentru ca minciuna are picioare scurte, nu vei parea doar mincinoasa ci si disperata sa il uiti cand de fapt inca il iubesti. Nu vrei asta!

Citeste si:  De ce insala femeile?

Nu te lasa atinsa de nimic din ceea ce iti spune! Fie ca incearca sa readuca in discutie relatia voastra despre care tu nu vrei sa mai auzi nimic, fie ca scapa cate o mica insulta, nu te lasa atinsa de remarcile lui. Poate urmeaza si el planul pe care ti l-am dat noi si inearca sa se laude. Are o masina noua? Spune-i pur si simplu felicitari si apoi schimba subiectul sau scuza-te politicos daca simti ca nu mai faci fata discutiei si pleaca. Daca ai impresia ca o duce mult mai bine fara tine si ca are mult mai multe realizari de cand e singur decat atunci cand erati impreuna iar tu nu prea ai cu ce te lauda, nu lasa privirea in jos si nici nu iti pierde glasul. Gandeste-te pur si simplu ca minte sau exagereaza, cand de fapt duce o viata cel putin banala. Cand gasesti prima portita de iesire, pleaca!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.