Fugi de cine iubeste si spune!

Pentru ca tot a scris Irina despre cum ne impunem unele altora standarde imposibile, astazi nu va mai spun ce prostii sa nu faceti voi, ci ce prostii fac ei. Unele atat de mari incat ar trebui sa puna pe fuga orice femeie cu capul macar partial pe umeri, ca total stim ca nu se poate. Sa nu ziceti ca nu v-am spus, asadar.

Nu stiu altele cum sunt, dar eu as fugi cu viteza unui Porsche iesit de la tuning daca respectivul curtezan tocmai propasit in vecinatatile mele prietenoase ar face remarce necuvenite la adresa fostelor lui iubite/ neveste/ prietene/ partenere de cumetrii de alcov. De fapt, orice snop de observatii e necuvenit odata ce trece de un anumit numar si o anumita frecventa. Numarul e… doi, frecventa: o data pe cincinal.

Citeste si:  Relatia perfecta

Idem cu cei care mi-ar face ample relatari cu viata lor sexuala, trecandu-ma cu vorba de la sfarcurile impresionante ale Ilenei la vaginul incredibil de puternic al Andreei.

Ma tot intreb ce-i mana pe barbati la asemenea destainuiri mai ales cand e clar ca ce-si doresc nu e o partenera de vorba si de (psih)analize, ci de… fapte. Neuitand sa-ti spuna desigur cat te place si ce noroc ca i-ai iesit in cale chiar in timp ce performeaza sub ochii tai dubioase disectii de trupuri straine. Te trezesti astfel ca esti depozitarul necerut si nedorit al cutumelor sexuale ale unor femei pe care nu le-ai vazut si, cel mai probabil, nu le vei vedea niciodata. Stii cat de des o faceau, cand, unde, ce-l starnea, cum il starnea, ce-i displacea. Vei afla si frecventa cu care se epilau inghinal si cat de antrenati aveau muschii vaginali.

Citeste si:  Cucereste-l in functie de zodie

Tot trebuie sa va trag un pic si pe voi de-o maneca. Nu va pacaliti singure spunandu-va ca voi sunteti speciale si ca nu va afla nicicand Cornelia – oricine va fi fiind ea si oricand va fi aparand in viata lui – daca ati facut sau nu sex cu dresurile cu adeziv pe voi. Sunt sigura ca si Ileana si Andreea si-au spus la fel si ia uita-le pe amandoua, laolalta cu Maria si Ioana, intinse aici, pe masa unde ne luam cafeaua, cracanate printre propriile planuri de viitor in doi pe care le schiteaza proaspatul curtezan si speranta ca, in sfarsit, odata cu tine a venit si iubirea adevarata in viata lui, care iubire sigur va fi incoronata de zguduitoare orgasme.

Citeste si:  Scuze pentru a ramane singura

Asadar, nu aveti decat doua variante: ori fugiti, ori raspundeti cu aceeasi moneda, daca va amuza jocul si va simtiti in stare sa-l jucati. Nu omiteti detaliile in centimetri, se stie ca barbatii vor informatii precise, matematice, nu detalii vagi.


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.