Greseli care saboteaza relatiile noi

Please select a featured image for your post

L-ai cunoscut de putin timp insa va leaga deja o atractie deosebita. Lucrurile merg bine intre voi, se pare ca aveti destul de multe in comun, timpul trece repede atunci cand sunteti impreuna si cu fiecare intalnire va simtiti tot mai aproape unul de celalalt. Dar cand ajungi sa crezi in sfarsit ca el e alesul si incepi sa te indragostesti, relatia voastra parca incepe sa se destrame. Ce s-a intamplat? Unde air gresit? Cel mai probabil te-ai angajat in acte de sabotaj a noi tale relatii fara ca macar sa iti dai seama ca faci ceva gresit. Iata cateva dinte greselile care au puterea de a distruge realatii noi. Interogatoriu vs conversatie. Am inteles ca vrei sa il cunosti mai bine, cat mai bine, cel mai bine si vei putea face asta numai discutand foarte mult cu el. Insa e una sa lasi timpul sa treaca, astfel incat partenerul tau sa capete incredere in tine si in voi si sa iti impartaseasca din ce in ce mai mult din lumea lui, si e alta cand il interoghezi de fiecare data cand va vedeti sau vorbiti la telefon. Lasa conversatia sa decurga natural, chiar daca mori de curiozitate sa aflii de ce s-a despartiti de fosta iubita nu il intreba asta atunci cand discutati despre total altceva, ci da-i oportunitatea sa iti povesteasca din proprie initiativa. Mai mult, nu insista atunci cand evita un subiect sau iti spune ca nu vrea sa il discute. Iti va povesti la momentul potrivit, cand se simte pregatit. Nu pune intrebarile una dupa alta, fara ca macar sa ii dai ragaz sa raspunda la prima inainte de a-l intreba din nou.
Citeste si:  Regulile unei despartiri ca la carte
Discutii serioase despre relatie. Trebuie sa intelegi ca fiecare relatie are rimtul ei propriu de evolutie. In timp ce unele cupluri se misca foarte rapid, pentru alte relatii este nevoie de timp pentru a trece de la un stadiu la altul. Cand sunteti la inceputul relatiei, chiar nu e momentul sa aveti discutii serioase despre directia in care se indreapta lucrurile. Decat sa aflii daca te considera iubita lui, daca sunteti numai amici sau daca va veti casatorii in viitor, incearca sa te bucuri de persoana de langa tine si de fiecare intalnire in parte, lasand lucrurile sa decurga normal.
Schimbarea nu e necesara. Cea mai mare greseala pe care o fac femeile inca de la inceputul relatiei este sa incerce constrant sa isi schimbe si sa isi transforme partenerul. Trebuie sa intelegeti ca barbatii se tem de astfel de schimbari si de femeile care le cer. Chiar daca nu iti place fiecare amanunt lehat de el, nu uita ca nimeni nu e perfect si cand te-air indragostit, air luat tot pachetul. Orice barbat este dispus sa se schimbe, dar asta numai atunci cand considera ca relatia este serioasa, ca partenera merita acest efort. Si nu are cum sa gandeasca asta de la inceputul relatiei, asa ca da-i timpul necesar si nu il presa in nici un fel.
Citeste si:  Alarma! Se masturbeaza!
Relatia din trecut. Daca tocmai ai pus punct unei relatii de lunga durata, nu te angaja imediat intr-o alta relatie, cu gandul ca asa il vei uita pe cel care te-a facut sa suferi. Orice pierdere, cum este cea a partenerului in urma despartirii, are nevoie de o perioada de recuperare. Daca nu ai trecut de aceasta perioada, partenerul tau actual va simti acest lucru, se va simti folosit si va lua distanta. Nu doar ca iti ranesti partenerul folosindu-l pe post de plasture, insa fiind concentrata pe vechea relatie ai toate sansele sa treci cu vedere peste calitatile noului iubit si sa iti scape o relatie care poate fi mult mai intensa si mai frumoasa decat relatia dupa care suferi.

Citeste si:  Ciudatenii despre sex

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.