Idei pentru a o surprinde

Please select a featured image for your post

Femeile in general sunt cele care pun la cale tot felul de scenarii romantice pentru partenerii lor. De la plimbari sub clar de luna la cine in cele mai luxoase restaurante, femeile se dovedesc intotdeauna a fi usor perfectioniste in ceea ce priveste romantismul. De partea cealalta, cand se astepta sa fie surprinse, femeile isi doresc mereu povesti cu printi si mai ales multe flori, dar evident ceva ce sa poata povesti prietenelor.

Totusi, nu de putine ori ne putem trezi surpinse de lucrurile cele mai simple pe care iubitii nostrii se pot gandi sa le faca, si sa descoperim in simplitatea aceasta fericiri de o clipa de neuitat.

Cum puteti insa voi, dragilor, sa faceti astfel de surprize care sa tina capul de afis al mondenitatilor din grupul de prietene ale iubitelor…iata cateva idei:

Citeste si:  Jocuri periculoase in relatie
1.Fii interesat de ceea ce face. Daca o vezi pe iubita ta citind, atunci poti sa ii cumperi a doua zi o carte pe care ti-o recomanda o colega de la serviciu sau despre care aflii ca ii place. Ai grija insa sa nu spui niciodata de unde ti-a venit idea..s-ar putea sa fie rau. 2.Trimite-i flori la serviciu. Fie ca lucrati sau nu la acelasi loc de munca, gaseste un moment in care sa ii trimiti flori, fara vreo ocazie anume, eventual si cu un billet anonim. O vei face sa se simta nu numai iubita si apreciata, dar mai ales speciala. 3.Gateste o cina pentru voi. Nu e prea greu sa ceri cateva ore libere sis a ajungi acasa inaintea ei. Poti incerca o reteta simpla, important e sa iti iasa ceva aratos. Aseaza masa cum stii ca ii place sau cum o aseaza chiar ea de obicei. Vei arata astfel ca esti atent la detalii si mai ales ca apreciazi tot ceea ce iubita ta face pentru tine.
Citeste si:  Afla daca te-a uitat
4.Organizeaza-i un week-end de shopping. Chiar daca nu suporti idea, invite-o intr-o dupa-amiaza de week-end la cumparaturi si rezista (eroic) cel ptuin vreo doua ore, timp in care sa ii dai intr-adevar senzatia ca iti place ceea ce faci. Desigur, iubita ta va sti ca nu trebuie sa transforme asta intr-un obicei, dar ideea in sine o va face tare mandra de tine.
Citeste si:  Adulterul feminin vs. adulterul masculin
5.Lasa-i mesaje de dragoste. Te poti trezi dimineata cu cinci minute inaintea ei si ii poti lasa un mesaj pe frigider pe care s ail zareasca atunci cand va lua laptele. Poti de asemenea sa ii fixezi o alarma pe telefon, undeva la un moment al zilei, care sa ii aminteasca ce mult o iubesti. 6.In fine, nu uita de aniversari sau incearca sa gasesti un motiv pentru a iesi din rutina.

Desigur, idei mai sunt si cu siguranta el ear fi appreciate de orice reprezentanta a sexului frumos. Cine stie, poate n-ar strica san e gandim din cand in cand ca si iubitii nostril au nevoie de o mana de ajutor cand vor sa ne surprinda.


Un comentariu
  1. Dintre toate cred ca o surpriza ar sa ma astepte cu ceva gatit de el sa vad ca si-a dat silinta ca a pus multa dragoste in acea masa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.