Inca 7 servicii de despartire!

Please select a featured image for your post

Acum ceva timp am stat la povesti despre o agentie din Germania care se ocupa de despartiri in locul clientelei. La momentul acela m-am gandit: „Wow, ce chestie!”, dar uite ca mai exista o gramada de oferte din acelasi domeniu. Iata 7 dintre ele.

EraseUrX – este vorba de o aplicatie de telefon care te ajuta sa te desparti (prin telefon evident) de persoana cu care te vezi. Te ajuta sa scrii un mesaj de despartire si chiar sa trimiti o poza de factura „du-te dracu” pentru ca dupa cum bine stim, o poza valoreaza cat 1000 de cuvinte. In plus in secunda in care trimiti mesajul de despartire, aplicatia sterge numarul tipului din telefon. Urmatoarea versiune a aplicatiei va avea functii sociale. Vei putea transmite despartirea pe Facebook si Twitter ceea ce este fara indoiala… EEEVIL!

Citeste si:  Tendintele in sex in perioada de criza

DumpMonkey – Daca vrei sa te desparti de cineva cu ajutorul unei maimute de plus (serios acum, cine ar vrea asa ceva) atunci DumpMonkey este aici ca sa te ajute. Cei care ofera serviciul vor trimite o jucarie urata si mesaj telefonic de despartire persoanei vizate.

BreakUpEmail – Folosind acest generator de texte de email, se compun cele mai mecanice si obiective mesaje de despartire posibile.

BjornBorg – Compania de haine suedeza ofera un serviciu de despartire absolut gratuit. Va trimite un mesaj de despartire de factura aleasa de tine (prietenos, scurt si la obiect, melodramatic) catre persoana vizata. In mesajul trimis se include si un link catre un site de matrimoniale pentru ca persoana recent parasita sa poata sa treaca imediat la cautarea urmatoarei mari iubiri din viata sa.

Citeste si:  Testeaza-ti partenerul

Au Revoir, breakup service – Daca simti nevoia sa fii creativ, poti sa apelezi la agentia americana de despartiri Au Revoir, care acopera o gama larga de motive de despartire de la „it’s not you, it’s me” pana la „Am gonoree”.

iBreakupnet – Site-ul se adreseaza mai mult barbatilor decat femeilor si ofera sfaturi de compunere a unui mesaj de despartire. In plus, pentru ca trebuie sa fii acoperit pe toate fronturile, site-ul este specializat si in email-uri de impacare. Asta pentru cand barbatii se satura de singuratare. 🙂

Citeste si:  Motive de cearta

UsedGirlfriend – Un alt site pentru barbati. Contra sumei de 5 dolari, fata de care vrei sa te desparti va primi un apel telefonic care sa o anunte de prezenta situatie. Dar site-ul de fapt este mult mai pervers de atat. Telefonul poate sa fie gratuit daca furnizezi datele fostei tale prietene si alegi sa o schimbi cu alta fata inscrisa pe site. Este un site de foste prietene! Trafic de carne vie in era Web 2.O. Superb…


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.