Intalnirile la o cafea

Please select a featured image for your post

Care e cea mai frecventa fraza pe care o folosim atunci cand suntem interesate de un tip si am vrea sa il cunoastem mai bine, sau deja il cunoastem dar nu am depasit pragul de amicitie? Nu vrei sa iesim la o cafea? Intalnirile la cafea sunt perfecte pentru inceputul relatiei, cand inca nu il cunosti prea bine si ai putea descoperi ca nu iti place deloc, asa ca de ce sa fii nevoita sa petreci o seara la cina sau la film alaturi de un nesuferit? Nu mai bine iesiti la o cafea, pe care in cel mai rau caz o bei in 15 minute si apoi te scuzi si pleci? Pe de alta parte, daca iti place sa petreci timp cu el, cafeaua se poate prelungi cu o prajitura. In plus, o intalnire la cafea este mult mai putin formala si nu te va face sa treci prin emotiile date de o prima intalnire in toata regula. Care sunt regulile unei iesiri perfecte la o cafea? E bine sa ajungi cu cateva minute mai devreme. Regula celor 15 minute academice nu se aplica de fiecare data. Desi in mod normal ti se pare mai usor sa ajungi cu cateva minute dupa ce partenerul a ajuns deja, pentru a nu fi nevoita sa il astepti singura la masa, cel cu care te intalnesti ar putea considera asta ca fiind o lipsa de respect si o dovada de dezinteres. Pentru a te simti confortabil, alege o cafeanea pe care o frecventezi de obicei, in care ii cunosti pe chelneri sau ai toate sansele sa te intalnesti cu cineva cunoscut, care iti poate tine companie pana vine partenerul tau. La fel de bine puteti sa va dati intalnire in fata cafenelei, cu mentiunea ca trebuie sa fiti amandoi punctuali, asa puteti intra impreuna la cafea, fara ca vreunul dintre voi sa se simta dezavantajat.
Citeste si:  Subject: Te parasesc. O zi buna!
Incearca sa nu prelungesti intalnirea peste o ora. Este destul de ciudat sa te ridici si sa pleci in mijlocul intalnirii daca simti ca nu va intelegeti bine si e la fel de ciudat sa intindeti o intalnire la cafea pana in noapte. Pentru a evita oricare din cele doua situatii, e cel mai bine sa stabiliti de la bun inceput ca poti sta o ora, pentru ca trebuie sa fii altundeva mai tarziu. Asa, daca totul merge bine, il vei lasa cu dorinta de a te vedea din nou, pentru a petrece cu tine mai mult decat cele 60 de minute. Pe de alta parte, daca intalnirea merge prost, poti rezista pana la sfarsit, ii poti multumi politicos pentru intalnire, fara a fi nevoita sa ii dai alte explicatii pe moment. Poti sa ii scrii insa un sms sau un e-mail mai tarziu, prin care sa ii spui ca te-ai simtit bine la intalnire, dar consideri ca nu sunteti compatibili, dar esti sigura ca isi va gasi jumatatea pe care o cauta.
Nu uita de arta conversatiei. Desi o ora nu pare suficient timp pentru a cunoaste o persoana, este timp suficient pentru a-ti face o prima impresie despre el, despre valorile si aspiratiile lui si despre omul din spatele look-ului impecabil. Pentru a profita la maxim de timpul pe care il aveti, pune-i mereu intrebari deschise si da-i ragaz sa raspunda, pentru ca altfel se va simti ca la un interogatoriu. Fii dispusa sa il asculti atunci cand vorbeste, nu il intrerupe si nu ii pune o intrebare in timp ce inca incearca sa iti dea raspunsul la intrebarea precedenta, ii vei da impresia ca ai un script pe care il urmezi, de pe care bifezi intrebarile raspunse corect sau incorect.
Citeste si:  Problemele primului an de casnicie
Iesirile la o cafea sunt modalitati perfecte prin care poti cunoaste oameni noi, ara a te expune prea mult si mai ales, fara a cheltui prea multi bani. Dar daca tot a venit vorba de bani, nu considera ca pentru simplul fapt ca el te-a invitat trebuie sa plateasca si in aceeasi ordine de idei, nu te oferi sa ii platesti consumatia. Sunteti abia la inceput, nu va cunoasteti destul de bine si nu stiti daca va urma si o a doua intalnire sau o eventuala relatie, asa ca e mai bine sa pastrati o oarecare distanta.

Citeste si:  Sexperta: ghidul sexului oral, sot apatic, sotie inhibata

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.