Ipocrizii tipic masculine in cuplu

Si astfel continuam povestea noastra despre ipocrizie, asta in functie de sex si nu de culoarea parului. Luam in vizor Barbatul si incercam sa „deconspiram” unele comportamente ipocrite in cuplu.

– Fine abilitati in a parea ganditor sau deprimat cand de fapt doar n-are chef de tine. Astfel se sustrage cu gratie unei seri in doi pe care n-o doreste sau unei cine elegante pe care o planuiati de cateva saptamani. Pentru ca ii este la indemana, barbatul este cel independent intr-o relatie, cel cu intentii si actiuni si capacitati inteletuale sau finaciare mai mari decat femeia, astfel isi poate compune o imagine standard pentru atunci cand nu vrea sa faca ceva, indiferent daca este o scuza lasa sau un refuz categoric care te lasa fara replica.

Citeste si:  Dependenta de el

– Sustine sus si tare ca te iubeste si de asta nu vrea sa petreaca timp departe de tine. Adica nu vrea, cu alte cuvinte, sa te scape din ochi, prietenele tale poate au amici draguti sau de-a dreptul fermecatori care te-ar putea cuceri pe loc. De fapt simte o dependenta obsesiva fata de tine sau nu vrea sa te piarda pentru ca nu suporta sa piarda. Uneori ajunge chiar si la cataclisme imaginare, in care tu esti protagonista unui intreg scenariu de modalitati in care l-ai putea insela.

– Refuza sa ne intoarca anumite favoruri (stiti bine la ce ma refer) sexuale. Daca tu esti cea careia ii place sa-l vada satisfacut dupa o partida de sex oral „asa cum numai tu stii sa faci”, majoritatea barbatilor uita sa faca acelasi lucru sau macar sa se prefaca interesati de a-ti produce placere, care de multe ori nu se compara cu ce iti poate oferi actul sexual ca si senzatii, dar tinem si noi la reciprocitate, macar asa ca idee.

Citeste si:  Compatibilitate Balanta cu celelalte zodii.

– Foloseste tertipuri feminine pentru a obtine ce doreste. Asta chiar ni se pare sub centura (la figurat desigur), mai ales atunci cand se prosteste dragut, ca un copil, pentru ca nu vrea sa vada filmul ales de tine intr-o seara sau atunci cand foloseste schema cearta doar pentru sexul de impacare, ‘silent treatment’ atunci cand l-ai suparat, sau o mica scena dramatica de genul „plec sa vad in cat timp ma suni sa ma rogi sa ma intorc”. Ne pare rau sa fim atat de vehemente insa aceste mici tertipuri ne apartin si le recunoastem de la o posta, asa ca demnitatea domnilor va fi greu stirbita.

Citeste si:  Tips & tricks pentru o relatie incitanta

– Alege sa ignore sentimentele tale, insa se asteapta sa ii fie ghicita orice dorinta fara a fi nevoie de cuvinte. Si implinita, pe deasupra! Intr-adevar, unele nevoi si dorinte masculine sunt foarte usor de „ghicit” insa altele trebuie comunicate, pentru ca oricat ar fi de folositoare intuitia feminina, ea nu este un glob de cristal si nici noi nu suntem mereu disponibile pentru a „trage de limba” un barbat foarte inchis in sine.


4 Comentarii
  1. chiar ca atunci cand foloseste trucuri de-ale noastre se poate sa le fi observat si sa creada ca functioneaza si pentru el, insa asta totusi este complet aiurea … dragutul meu a incercat o data si i-am taiat-o din start, cu atitudinea opusa, masculina… pot spune ca de atunci a vazut si el ce inseamna sa te bizuiesti pe santaj emotional :))

  2. Caracteristicile barbatului: egoismul, lasitatea, fatarnicia. Cine are nevoie de asa specimen doamnelor ? Poate fi inlocuit cu succes si de un vibrator pentru ca oricum nu iti poate oferi mai mult…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.