Jocuri erotice periculoase

Kevin Greening a fost unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de radio din istoria BBC. Homosexual declarat, pasionat de jocuri pentru adulti si personaj monden de vaza, si-a gasit sfarsitul la doar 44 de ani, din cauze naturale, dupa cum au anuntat cei de la BBC.

Discrepanta dintre cauza declarata a mortii si varsta DJ-ului a fost atat de mare incat tabloidele s-au pus imediat pe treaba pentru a afla in ce imprejurari a avut loc, de fapt, decesul. Asa au aflat ca in noaptea cu pricina Greening consumase cantitati neverosimile de droguri (o combinatie de cocaina, ecstasy si GHB, un euforic puternic), si ca apartamentul in care a fost gasit apartinea noului sau iubit, un functionar public de circa 50 de ani.

Citeste si:  Sexperta: iubite si iubiti. Dubii. Recorduri negative

Conform procesului verbal intocmit de politie, Kevin (care se lauda cu orice ocazie ca ar incerca orice jocuri erotice) a murit imbracat intr-un costum de piele, legat la gura cu banda izolanta si atarnat de tavan. Moartea s-a produs in urma unui accident cardiovascular.

Cateva luni mai tarziu, probabil cel mai cunoscut realizator al postului american de stiri CNN, a fost retinut in miezul noptii in Central Park (New York), cu o funie prinsa in jurul gatului si legata la celalalt capat de organele genitale. Quest avea si un minivibrator in incaltari si o punguta cu metaamfetamina in buzunarul hainei. Ulterior, au aparut zvonuri ca jurnalistul practica jocuri erotice de ani buni – din fericire, acest stigmat nu a reusit sa-i distruga cariera.

Citeste si:  Prostitutie si emancipare

Totusi, cele mai periculoase jocuri erotice raman cele care implica autosufocarea.

Potrivit unor statistici greu de verificat, numai in America isi gasesc sfarsitul prin aceasta metoda intre 600 si 1000 de oameni anual. Probabil cel mai faimos exemplu este cel al actorului David Carradine (cel care l-a interpretat, intre altele, pe Bill in „Kill Bill”), care a fost gasit in 4 iunie 2009 spanzurat intr-o camera de hotel din Bangkok, dupa ce incercase sa se autosatisfaca printr-o metoda similara cu cea folosita de Quest – avand o franghie in jurul gatului si in jurul organelor sexuale.

Citeste si:  Drumul inapoi

Alt caz celebru, chiar daca nu la noi, este cel al unui secretar de stat argentinian de doar 33 de ani, Ivan Heyn. Acesta a fost gasit spanzurat cu propria curea si cu urme de sperma pe corp (raportul politiei preciza ca, fara indoiala, a fost o sinucidere accidentala) tot intr-o camera de hotel, de data aceasta in Montevideo, unde participa la un summit economic al statelor din America Latina.

Concluzia: pe cat de amuzante si, mai ales, incitante, par in imaginatie, jocurile erotice vin la pachet cu o doza de risc. Adesea, unul letal.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.