LET’S TURN OFF TO TURN ON! De ora Pamantului, Durex va provoaca sa renuntati la gadgeturi si sa va tineti de mana

Liderul global si brandul numarul 1 in lume in produse pentru imbunatatirea vie?ii sexuale, Durex, va celebra Ora Pamantului in luna martie, incurajand oamenii sa profite de acest moment, cand luminile sunt stinse, pentru a se redescoperi in cuplu.

Cu toate ca tehnologiile moderne aduc oamenii impreuna, nu sunt tot acestea cele care ii tin departe unul de celalalt? In contextul in care cuplurile interactioneaza cu gadget-urile mai mult decat unul cu celalalt, putem afirma ca acesta este motivul care sta in calea intimitatii si principalul motiv pentru care oamenii fac cu 20% mai putin sex decat in anul 2000*?

20% dintre tinerii cu varste intre 18 si 34 de ani din SUA au declarat ca au folosit un smartphone in timpul sexului (Harris Interactive), iar utilizatorii de Twitter au relatii mai scurte decat cei care nu utilizeaza reteaua sociala (OK Cupid) – oare tehnologia este cea care ne reduce interesul pentru partener?

Citeste si:  Sotul meu m-a inselat si de atunci ideea de a face sex ma desgusta

Un sondaj recent realizat de Durex (OnePoll), pe tema vietii sexuale a locuitorilor din Marea Britanie, a dezvaluit statistici socante: 12% dintre oameni au raspuns la telefon in timpul sexului, unul din 10 a citit mesaje primite si peste 5% dintre respondenti si-au verificat conturile de Facebook in timp ce faceau dragoste.

Durex considera ca nimic nu ar trebui sa stea in calea unei vieti sexuale extraordinare. Abandoneaza ecranul si bucura-te de intuneric. De Ora Pamantului, profita de ocazie si redescopera-ti partenerul cu lumina stinsa.

Citeste si:  Vorbiti in pat?

Durex lanseaza o provocare si prezinta un scurtmetraj care urmareste povestile mai multor cupluri care s-au pierdut in mirajul tehnologiei moderne, ca multi dintre noi. Filmul poate fi vizualizat pe YouTube incepand cu 19 Martie:

Stinge lumina pe 29 martie, deconecteaza-te de la orice tip de tehnologie si profita de ocazie pentru a inlocui laptopul cu dragostea si pentru a abandona telefonul in favoarea preludiului.

Ukonwa Ojo, care coordoneaza departamentul de Global Brand Equity Marketing la Durex, a declarat: „Ora Pamantului reprezinta oportunitatea perfecta pentru cupluri sa se deconecteze timp de 1 ora si sa se redescopere. Ce alta activitate pe intuneric e la fel de intensa si de eficienta energetic?!”

Citeste si:  Ce facem daca EL serveste un paharel cam... des

“Cu totii suntem afectati de noutatile tehnologice din viata de zi cu zi, dar nu ar trebui sa neglijam persoana iubita! Ar trebui sa ne folosim de toate ocaziile pentru a ne exprima sentimentele. Asa ca foloseste-te de aceasta oportunitate oferita de Durex pentru a-ti manifesta dragostea fata de partener si planeta” spune Alexis Chatzialexiou, Brand Manager Durex South Eastern Europe.

Acest film este o pledoarie pasionala pentru abandonarea ecranelor si revenirea la placerile fizice. De Ora Pamantului este timpul sa ne apropiem de persoana draga si sa “Turn off to turn on!”.

Ora Pamantului are loc pe 29 Martie, in intervalul 20:30-21:30, earthhour.org.


3 Comentarii
  1. De ora pamantului sa facem mai mult sex? Pai mai mult sex duce la mai multi copii,mai multi copii duc la consumarea resurselor finite si in final la distrugerea ecosistemului. Deci nu merge!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.