Meseriasii care au cele mai mari probleme de fidelitate

Please select a featured image for your post

Cand intrebi un tip cu care te vezi: „Si ce faci pentru bani?”, informatia respectiva nu o sa-ti foloseasca doar ca sa stabilesti ce potential financiar are baiatul, ci cat de probabil este sa fie expus tentatiei de a te insela.

Site-ul AshleyMadison este un site de matrimoniale pentru oameni casatoriti iar anul trecut a realizat un sondaj intre utilizatorii sai pentru a vedea care este cea mai des intalnita meserie. Iata ce au descoperit. Care sunt cele mai „slutty” meserii, pentru femei si pentru barbati, conform unui site specializat in astfel de lucruri:

Citeste si:  Ce spun eu si ce-ntelegi tu...

Pentru femei:
1. Profesoare
2. Casnice
3. Asistente
4. Secretare
5. Agenti imobiliari

Pentru barbati:
1. Fizicieni
2. Politisti
3. Avocati
4. Agenti imobiliari
5. Ingineri

Ok, agenti imobiliari si avocati pot sa inteleg, pentru ca aceste doua profesii nu au tocmai cea mai buna reputatie si este cunoscut faptul ca sunt practicate de barbati care sunt „unsi cu toate alifiile” daca ma pot exprima astfel. Dar fizicieni!?

Citeste si:  Barbati. Ce-i pune pe fuga?

Fizicienii cei care studiaza Big Bang-ul si teoria corzilor sunt capabili sa-si insele sotiile? De fapt socul si mai mare este ca exista atatia fizicieni casatoriti. Unde mai pui ca sunt si niste cheaters!?

Ce se intampla cu universul!?


Un comentariu
  1. Urmarind sursele de pe AshleyMadison am confirmarea ca referirea era la ‘physicians’=’doctori’, si nu la „physicists’ = ‘fizicieni’.

    P.S.: Simpatic articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.