Oamenii nu au inventat sexul oral

Please select a featured image for your post

Vezi, de asta e bine sa te uiti la Animal Planet si pe Discovery Channel. Afli tot felul de lucruri interesante despre sexualitate si asta inainte de miezul noptii. In urma unui studiu realizat pe niste lilieci din China, s-a descoperit ca acestia chiar fac sex oral, mai mult… nu este un accident. They know what they’re doing.

Sexul oral nu este des intalnit in natura si chiar si mai rar in cazul unor specii de animale care nu fac parte din familia primatelor. Specia de lilieci la care ne referim are o structura sociala bazata pe grupuri formate dintr-un mascul si mai multe femele. Un harem al liliecilor daca vreti.

Citeste si:  Prea buna ca sa fie bine

In timp ce masculul si femela fac sex, aceasta isi lasa capul in joc pentru a linge baza penisului. Nu atinge varful penisului, pentru ca acesta deja o penetreaza. Deci iti dai seama ca liliacul-baiat face sex si primeste un blow job in acelasi timp.

That is one happy bat!

Cauza fericirii sale nu a fost determinata cu siguranta, insa exista ipoteze. In 14 din 20 de imperecheri, a aparut comportamentul problematic. De fiecare data cand femela lingea penisul masculului… actul de copulare tinea mai mult.

Citeste si:  Flirtul la petrecerile mondene

Dar sa nu uitam ca natura este o femeie si are grija de suratele ei, indiferent de locul pe scara evolutiei. Dupa imperechere, exista cazuri in care masculul intoarce favoarea sau cel putin o mangaie pe organele genitale.

Nu s-au inregistrat cazuri in care o ignora in timp ce se uita la meciul de fotbal cu ceilalti lilieci.

Citeste si:  Dragoste neconditionata? Poate la mama acasa

*Citeste tot studiul aici. Are si grafice! 🙂


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.