Politica sexului: In Spania se incurajeaza masturbarea

Please select a featured image for your post

Se pare ca toata lumea are o parere despre politica in aceste vremuri. Doar se apropie alegerile. Dar uite ca va aduc un exemplu de politicieni care stiu cate ceva despre prioritati. In Spania se vor investi 14.000 de euro intr-o campanie care sa promoveze beneficiile masturbarii in randul tinerilor.

Uite pentru asta as fi in stare sa sacrific un vot.

Actiunea are loc in regiunea Extremadura din vestul Spaniei. „Pleasure is in your own hands” este sloganul campaniei al carui obiectiv este sa educe adolescentii cum pot „sa isi exploreze sexualitatea prin descoperirea auto-satisfacerii”. Adica, masturbare.

Citeste si:  Despre relatii si iubire, Aurora Liiceanu

Campania include flyere, fluturasi, reviste online si workshop-uri unde tinerii sa invete tehnici de masturbare si in acelasi timp sa afle mai multe despre sexul protejat si dezvoltarea personala. Autoritatile din regiunea Andaluzia (vecina cu Extremadura) si-au exprimat interesul de a copia exemplul campaniei.

„Campania este simpla, clara, naturala si usor de inteles de catre cei care fac parte din publicul sau tinta, adica tinerii cu varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani” a declarat Laura Garrido, presedintele Consiliului Tinerilor din Extremadura.

Bineinteles, campania a generat destule de controverse. Nu e de ajuns ca este un subiect atat de incitant, dar sa nu uitam ca Spania este o tara catolica. Si stim ce parere au catolicii despre sexul care nu rezulta intr-un bebe. Este interesant de asemenea ca Extremadura este una dintre cele mai sarace regiuni ale Spaniei, si totusi aici s-a decis sa se investeasca intr-un program de educatie sexuala.

Citeste si:  Cum faci fata primei plecari

„Extremadura merita tot respectul”, comenteaza Pilar Rahola, un jurnalist spanion pentru ziarul La Vanguardia. „Are cea mai mare rata de somaj din toata Spania, dar cel putin viitori someri din regiune vor fi cei mai buni la masturbare din toata tara”.

Ce parere ai despre o campanie care sa promoveze masturbarea in randul tinerilor? O idee vulgara sau din contra, ceva demn de aplaudat si imitat? Facand abstractie de faptul ca nu vom vedea asa ceva in Romania… vreodata.

Citeste si:  Cele mai romantice filme de vazut impreuna

2 Comentarii
  1. intradevar in romania asa ceva:niciodata.
    eu cred ca este binevenita oricand orice fell de campanie informativa.binenteles ca pentru aceasta sunt sigura ca exista mai multe pareri contra decat pro,dar spania este una din cele mai libere tari si mai indraznete deci nota 10 vor primi cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.