Pozitii speciale II: Diferente mari de inaltime

Please select a featured image for your post

Varsta este doar un numar. La fel s-ar putea spune si despre inaltime. Dar cand exista o diferenta mare de inaltime intre un baiat si o fata, anumite pozitii sexuale devin usor… incomode (ca sa nu zicem jenante). Misionarul cunoscut si faimos este una dintre ele. Sigur, sexul in sine nu este o problema, dar daca fata nu-i ajunge decat pana la piept baiatului… sarutatul devine imposibil.

Inainte de a discuta pozitiile cele mai indicate pentru cuplurile cu diferente mari de inaltime, trebuie sa constientizam faptul ca fiecare corp este unic… si sexul este ciudat! Adica avem doua corpuri transpirate care incearca sa obtina placere prin frecare viguroasa. Foarte viguroasa. Prin urmare daca se intampla vreodata sa te jenezi in pat pentru ca nu esti suficient de inalta (sau scunda) dupa caz, trateaza situatia cu umor si nonsalanta.

Citeste si:  Sexperta: clitoridiene suparate si femei fatale de Dambovita

Spooning

Inaltimea nu mai conteaza asa de mult daca stati intinsi pe pat. Fata sta cu spatele la barbat, iar acesta o penetreaza (cu precautie!). Femeia nu se va simti la fel de sufocata precum in cazul pozitiei misionarului, si desi nu exista posibilitatea de a va saruta frantuzeste, barbatul poate sa o sarute pe gat si sa-si foloseasca mainile pentru a mangaia sanii si clitorisul.

Citeste si:  Cum iti dai seama ca ai de-a face cu un cheater

Cowgirl

Categoric nu e nevoie sa ai o diferenta de inaltime in cuplu ca sa te bucuri de binefacerile acestei pozitii. Barbatul sta pe spate, iar femeia se pozitioneaza direct pe penis. Poate sa stea cu fata spre el sau cu fata spre picioare, caz in care ii va fi mai usor sa-si stimuleze punctul G. Daca e nevoie si de sarutat, barbatul se poate ridica in fund pe posterior, iar diferenta de inaltime nu va mai fi atat de mare ca in cazul pozitiei misionarului.

Citeste si:  Adormitele nu sunt chiar frumoase

Man Squat

Pentru asta trebuie sa fiti putin mai flexibili dar nu este nimic demn de gimnaste din lotul national. Femeia se intinde cu fata in sus si isi arcuieste spatele. Barbatul se aseaza in genunchi si trage picioarele femeile spre pieptul lui, pana unde poate. Daca este nevoie femeia poate sa-si sprijine picioarele pe umerii barbatului. Urmeaza penetrarea, repetata dupa nevoi si sentiment.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.