Pregatiri pentru prima intalnire

Please select a featured image for your post

Chiar si atunci cand e vorba de dragoste la prima vedere, dar mai ales atunci cand v-ati placut de la bun inceput dar inca nu va cunoasteti destul de bine pentru a fi vorba de o relatie, este nevoie de o prima intalnire, in care sa va cunoasteti, sa vorbiti mai mult si poate, cu putin noroc, sa va sarutati pentru prima data. Prima intalnire devine foarte importanta, fiind un soi de carte de vizita si trebuie sa recunoastem ca prima impresie este de multe ori cea care dicteaza continuarea relatiei. Pentru a nu strica aceasta prima impresia prin gestul stangace si necugetate, trebuie sa te pregatesti din timp pentru prima intalnire, astfel incat fiecare detaliu sa fie perfect.

Cu o saptamana inainte. Cu siguranta aceasta este perioada in care ati stabilit sa va vedeti, cu 7 zile inainte de marea intalnire e momentul in care te-a invitat sau l-ai invitat in oras. Daca tu esti cea care face invitati, trebuie sa te gandesti ce urmaresti de la intalnirea voastra. Daca scopul este sa discutati si sa va cunoasteti mai bine, e clar ca nu veti merge la film, ci puteti alege o cina in doi. In functie de restaurantul ales, vei transmite si stilul intalnirii: o cina intr-un restaurant elegant poate fi oarecum rigida, mai ales daca unul dintre parteneri nu este frecventeaza de obicei un astfel de local. Daca vrei ca atmosfera sa fie deschisa si joviala, alege o pizzerie sau un restaurant chinezesc.

Citeste si:  Not good: Un matematician a calculat probabilitatea de a-ti intalni sufletul pereche
Cu 5 zile inainte. Dupa cele 2 zile in care ai topait prin casa de fericire si le-ai spus tuturor prietenelor tale ca ai o super-inltalnire cu un super-tip, e momentul sa il suni pentru a confirma data si locul intalnirii. Daca i-ai propus o cina la restaurant, intreaba-l daca vrea sa mai iesiti undeva dupa. Trebuie sa stii foarte bine ce urmeaza sa faceti si unde urmeaza sa mergeti, pentru a-ti gasi un outfit pe masura. Cele mai multe prime intalniri sunt stanjenitoare pentru unul dintre parteneri pentru ca este imbracat total nepotrivit cu locul intalnirii.

Citeste si:  5 jocuri erotice pentru debutanti
Cu 4 zile inainte. Cat inca nu esti prea emotionata si poti gandi limpede, treci in revista subiectele pe care ai vrea sa le discutati si mai ales gandeste-te foarte bine la cele pe care ai vrea sa le eviti. Cele mai penibile momente ale primei intalniri sunt cele in care unul dintre parteneri spune ceva stanjenitor pentru celalalt sau chiar pentru sine insusi. Din categoria subiectelor de neatins la prima intalnire sunt relatiile si partenerii din trecut; aveti destul timp sa discutat despre asta atunci cand va cunoasteti mai bine.

Cu 2 zile inainte. Este momentul sa te ocupi de tine: o sedinta la spa sau un spa la tine acasa, o vizita la cosmticiana pentru epilat, manichura si pedicura. Pentru a face o impresie buna trebuie sa arati impecabil. Alege-ti apoi o tinuta care nu doar se potriveste foarte bine cu locul in care mergeti, dar care sa fie potrivita pentru constitutia ta si sa iti scoata in evidenta atuurile. Nu e momentul pentru schimbari radicale in ceea ce priveste lookul, cu siguranta nu iti doresti surpize neplacute.In ziua intalnirii. A venit ziua cea mare, pentru care te-ai pregatit de o saptamana. Nu uita sa confirmi intalnirea, locul si ora, pentru a nu avea surprize neplacute. Desi ne dorim ca prima voastra intalnire sa fie un succes, exista si situatii in care prima impresie nu este cea mai reusita si lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori. Indiferent de situatie, nu te poti ridica pur si simplu de la masa. Poarta-te normal pana la sfarsitul intalnirii si poi gaseste o modalitate eleganta de a te scuza. Chiar daca prima intalnire este una reusita, ea nu da neaparat startul unei relatii reusite, dar o poate duce pe drumul cel bun.

Citeste si:  Iubirea trece prin stomac

9 Comentarii
  1. „pregatirile” pt. o intalnire sunt destul de importante . . . dar nu uita sa fii tu in acelasi timp , sa fii Original/a !

  2. Nu sunt de acord cu pregatirile, trebuie sa fim f naturali, ai cealalta persoana sa ne cunoasca asa cum suntem..daca este sa fie, magia va veni, daca nu..next one!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.