Prima aniversare

Please select a featured image for your post

Intotdeauna exista o prima data pentru orice…Fie ca ne place sa recunoastem sau nu, noi, femeile, vrem mereu sa facem aceste momente, indiferent de natura lor…memorabile. Gasim in cele mai ciudate momente asadar, prilej de aniversare. De la prima saptamana de cand ne cunoastem, la cei 20 de ani de cand ne-am plimbat prima data prin parc, mereu simtim nevoia sa ii aduceam aminte iubitului nostru de vremuri deja trecute.

Ei bine, aniversarile nu sunt chiar mereu cele mai potrivite. Dimpotriva, pentru cei mai multi dintre barbat echivaleaza cu povara achizitionarii unui oarecare cadou, ca sa nu mai vorbim de povara fricii de a nu uita de aniversarea in sine. Asa ca, poate ar fi bine sa renuntam la a mai numara zilele din calendar si a ne bucura de o aniversare..insolita.

Citeste si:  De ce ne ascundem
Fie ca va cunoasteti de cateva luni, fie de o viata, aveti oricand un motiv sa sarbatoriti…sunteti impreuna. Si cum nimeni nu stie cu exactitate cand anume s-a nascut dragostea, atunci aniversarea acestui unic moment poate fi in orice moment.
Ce poti face ca sa faci din asta o clipa intr-adevar fericita? Ei bine, lucrurile nu sunt prea complicate, mai ales daca ai grija sa lasi deoparte orice prejudecata si orice clijeu pe care l-ai practicat deja de multe ori.

Poti alege o petrecere surpriza. Da, da, oricat de ciudat ar parea, iubirea nu trebuie sarbatorita intodeauna numai in doi. Ce-ar fi daca ti-ai impartasi bucuria iubirii cu toti prietenii, spunandu-le simplu…”vrem sa sarbatorim”. Partenerul tau va fi cu siguranta mult mai fericit sa auda ca are parte de o petrecere chiar daca nu va afla motivul ei decat tarziu, dupa ce toti invitatii vor fi plecat deja.

Citeste si:  3 pozitii sexuale pentru stimularea punctului G
Poti de asemenea alege o escapada romantica. La un sfarsit de saptamana aparent obisnuit, ai grija sa faci o rezervare pentru o scurta vacanta intr-un loc in care n-ati mai fost niciodata. Desi poate primul impuls ar fi acela de a-ti duce iubitul in locul in care v-ati marturisti pentru prima data dragostea, ei bine..s-ar putea sa descoperi ca ideea schimbarii e cu mult mai buna.

Poti sa alegi de asemenea o aventura. I-ati iubitul de mana, spune-i ca aveti de aniversat ceva si alegeti un loc la intamplare in care sa va bucurati de asta. Ai sa vezi cum simplul „te iubesc” spus fara prea multe adaosuri va face ca timpul petrecut impreuna sa fie pastrat in sufletele ambilor.

Citeste si:  Activitati de iarna
In fine, nu uita ca atunci cand veti fi batrani si garboviti, nu veti mai avea vreme decat pentru amintiri. Ce poate fi atunci mai frumos decat sa iti creezi cate o amintire placuta in fiecare zi? Ei bine, poti alege sa faci din fiecare aniversare..o prima aniversare a iubirii voastre, poti alege sa uiti de conventii si mai ales de clisee si sa il bucuri cu spontaneitatea unei simple iesiri din monotonie.


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.