Puncte fierbinti pe corpul unui barbat III

Tot ce credeai ca stii despre un barbat si comportamentul lui in pat poate fi putin in comparatie cu ce vei afla despre corpul lui din seria noastra de articole. Ne-am facut „temele” asa cum trebuie pentru a iti putea spune cum se manifesta senzatiile erotice de partea cealalta a „baricadei”.
Continuare…

Am ajuns la zona cea mai fierbinte a anatomiei masculine: scrotul. Cred ca ar fi o insulta sa trecem in revista tehnici de stimulare orala in amanunt. Tot ce o sa va spunem este ca acolo se concentreaza toata energia erotica a unui barbat si deci nu trebuie uitata in periplul de mangaieri rezervate pentru preludiu sau postludiu; mentionam o anumita parte foarte sensibila a scrotului, aceea dintre testicole si zona rectului, unde il poti atinge doar cu buricul degetelor si vei vedea cum este coplesit de placere.

Citeste si:  Cum alegem pilula contraceptiva potrivita?

Pentru cele mai „curajoase” zona este cel mai bine stimulata cu buzele si limba, dar asta ramane la latitudinea ta. Nu zice nu pana nu incerci, mai ales in zona asta unde exista atatea puncte nervoase sensibile pe milimetru patrat de piele incat la finish el nu va sti exact ce fel de cutremur s-a abatut asupra orasului (il va numi sigur dupa tine, asa cum se intampla cu uraganele:).

Picioarele unui barbat nu trebuie evitate atunci cand vrei sa apelezi la absolut toate simturile sale. In drum descendent mangaierile tale pot trasa o cale sigura catre orgasmul lui:
– fesele – unghiile tale lungi isi gasesc „rostul ” tactil exact acolo,
– partea interioara a coapselor – atingeri tandre si „umede” in zona aceasta il fac sa uite de orice altceva,
– partea din spatele genunchilor – deseneaza opturi cu degetele sau cu limba si il vei trata cu un regal de senzatii noi si fenomenale.

Citeste si:  Profilul partenerului ideal

Va fi uimit ca te-ai gandit sa extinzi gama mangaierilor preludiu si la o zona care pentru barbati ramane de multe ori neatinsa in timpul sexului. Degetele de la picioare sunt la fel de sensibile ca si restul corpului uman si pot fi zone erogene atunci cand sunt atinse asa cum trebuie. Intr-un articol anterior am descris cu lux de amanunte o pozitie Kama Sutra in care iti este foarte usor sa ii masezi laba piciorului si chiar sa te apleci in fata pentru a ii umezi varful degetului mare sau zona de piele dintre degete. Atentie, aceste tips-uri nu sunt pentru puritane care privesc picioarele barbatului ca mijloc de transport catre locul de unde vine incarcat de probleme dar aduce banii acasa.

Citeste si:  5 sfaturi pentru o relatie reusita

Suntem sigure ca iti va folosi ghidul nostru si ca vei sti ca barbatul de langa tine merita sa fie desfatat astfel din cand in cand!


3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.