Regulile flirtului prin SMS

Please select a featured image for your post

Folosirea mesajelor a devenit o parte nelipsita a oricarui inceput de relatie sau flirt. Dar pana sa incepi sa copiezi sms-uril romantice de pe diverse site-urile si sa i le trimiti tipului cu care ai iesit seara trecuta la cina, invata care sunt regulile de baza cand vine vorba de flirtul prin sms.

Din categoria ASA DA. Un sms bine plasat poate face minuni si iti poate asigura si o a doua intalnire, cu conditia sa stii cum sa obtii acel sms. Pentru ca de multe ori suntem prea timide pentru a-i spune tipului sa ne sune dupa ce i-am dat numaraul de telefon, e foarte ok sa ii spunem sa dea un sms cand are chef sa vorbim. Daca ai primit in sfarsit sms-ul mult asteptat, nu raspunde imediat, in urmatoarele 5 minute, pentru ca e un semn de disperare, insa incearca sa nu uiti de sms si sa raspunzi in urmatoarele 24 de ore. Daca depasesti termenul de o zi, ii transmiti ca nu esti chiar atat de interesata de el. Tot in categoria asa da, intra si sms-ul de multumire dupa o seara minunata petrecuta in oras. Chiar daca seara nu a fost atat de stralucita, ii poti trimite un mesaj de multumire, asa spune eticheta flirtului prin sms.

Citeste si:  Punct si de la capat
Si daca tot vorbim despre timiditate, atunci cand iti e greu sa il inviti in oras, la o cafea sau la un film, apeleaza cu incredere la un sms mai degraba decat la o intrebare fata in fata. Foloseste o formulare casula, ca si cum nu ai da o importanta deosebita intalnirii „Am auzit ca Ice Age 3 e super tare. Mergem sa-l vedem?”. E mult mai usor sa treci peste in cazul in care te respinge, decat atunci cand l-ai intrebat fata in fata si vede ca te-a afectat refuzul lui sau ca te-ai rosit din cap pana in picioare. Chiar daca stabiliti unele detalii via sms, nu uitati sa vorbiti si la telefon. De obicei, incearca sa raspunzi la un telefon de-al lui printr-un alt telefon, iar la un sms printr-un sms. Daca te suna si nu ii raspunzi, insa ii dai un sms in schimb, denota ca nu esti pre interesata.
Din categoria ASA NU. Indiferent cat de libertini suntem in discutiile si flirturile noastre prin sms, sunt cateva reguli care nu trebuiesc incalcata. De exemplu, nu ii scrie un sms in care sa ii spui pur si simplu „salut” sau „ce faci”, chiar daca ii scrii numai pentru a-i ura o zi buna, pentru ca sms-urile monosilabice nu duc nicaieri. Din aceasi categorie fac parte si mesajele pe care i le trimiti „din greseala” si care erau pentru altcineva. Stiu ca scopul este probabil de a-l face gelos si de a-i demonstra ca ai o viata interesanta si fara el, insa nu faci altceva decat sa il faci sa nu iti mai raspunda la nici un fel sms, fie el intentionat sau nu.

Citeste si:  De ce inselam femeile: Lupta inegala
Chiar daca un sms are numai 160 de caractere, incearca sa nu faci prea multe abrevieri si sa nu treci la limbajul de tip mIRC. Poti scrie pentru ca in loc de pt k, de exemplu, si incearca sa eviti vesnicul LOL. O alta regula de care ar trebui sa stii cont este ce a sms-urilor nocturne. Stim ca iti place foarte mult si ti-ai dori sa va apropiati mia mult, dar nu e cazul sa ii trimiti mesaje senzuale in toiul noptii pana cand relatia voastra nu devine exclusivista. De ce? Pentru ca ai toate sansele ca sms-ul tau senzual sa fie aratat tuturor prietenilor de pahar iar fanteziile tale nocturne sa devina subiect de banc in grupul lui de prieteni. Din pacate, acesta e adevarul: pana cand nu esti sigura de sentimentele lui si de faptul ca aveti o relatie in adevaratul sens al cuvantului, limiteaza-ti sms-urile la subiecte mai putin intime.

Citeste si:  Simpli prieteni sau...mai mult

3 Comentarii
  1. Sunt absolut de acord ca SMS urile monosilabice nu si au locul in flirturi..urasc barbatii care sunt prea comozi pentru a se exprima asa cum se cuvine, dar nici mesajele kilometrice nu ma incita 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.