Semne ca vrea sa va despariti

Please select a featured image for your post

Barbatii sunt de foarte multe feluri, care de care mai ciudat in ceea ce priveste relatiile, cel putin pentru noi femeile, acre suntem destul de deschise pentru a vorbi desre ceea ce simtim si pentru a recunoaste ca nu mai suntem interesate atunci cand relatia se apropie de sfarsit. Multor barbati le este foarte greu sa fie ei cei care dau tonul despartirii si in loc sa spuna direct “stii ce, s-a terminat”, prefera sa apeleze la tactici care sa ne aduca pe noi in pragul exasperarii si sa ii parasim. Care sunt semnele unei astfel de atitudini?

Nu se tine niciodata de cuvant. Daca inainte, cand lucurile intre voie mergeau destul de bine, ajungea a ii spui un lucru o singura data si erai sigura ca il duce la bun sfarsit, lucrurile nu mai stau chiar asa. Cand ajungi sa iti rogi iubitul de 10 ori inainte de a face ceva si printre raspunsurile lui se afla mereu un “imediat”, “am uitat” sau “voi face”, e clar ca ceva nu merge bine. In mod normal, oricarui barbat trebuie sa ii repeti ce are de facut de cateva ori si sa ii amintesti de alte cateva, dar cand iubitul tau iti promite ceva si nu se tine de cuvant, nu te suna, nu apare la inatlniri sau chiar in situatii mai serioase, ar trebui sa iti pui intrebari referitoare la implicarea lui in relatia voastra.

Citeste si:  Dans exotic
Te intreaba mereu de ce il iubesti. Este normal ca in momentele in care va aduceti aminte de inceputul relatiei voastre, de exemplu sa te intrebe de ce l-ai placut sau sa iti spuna ce i-a placut la tine. Cand insa intrebarile aceasta apar zilnic, e un semn ca ceva nu e ok. Barbatii spun ca aceasta este o tactica prin care ii atrag atentie partenerei asupra faptului ca ei nu mai sunt cum erau la inceputul relatiei sau ca nu au de gand sa fie pe viitor la fel. O alta tactica este aceea de a deveni exact barbatul pe care ea il uraste. Nu suporti barbatii lenesi? Iubitul tau care pana acum era oricum dar nu lenes nu se mai dezlipeste de canapea? Ai observat si alte astfel de comportamente, total opuse cu ceea ce stie ca iti place la el? Poate e cazul sa aveti o discutie serioasa!
Te transforma in lupul cel rau. Daca pana acum totul era bine si iti spunea mereu ca e fericit ca te- gasit, mai nou are numai critici la adresa ta, desi el e cel care greseste. Nu vine niciodata direct acasa de la job si ii alege constant pe prietenii lui in favoarea ta si cu toate astea, tu esti cea egoista si geloasa. Cea mai buna arma este atacul, asa ca, daca iuboitul tau te ataca constant, cu acuzatii absolut nefondate, e clar ca e ceva la mijloc. Cand simti ca tu faci totul pentru ca lucrurile sa mearga bine si totusi te acuza din ce in ce mai des de diverse, poate e cazul sa il intrebi direct daca mai vrea sa fiti impreuna. Chiar daca te acuza constant, asta nu inseamna in nici un caz ca numai tu esti vinovata sau ca datorita tie s-a ajuns la despartire. Poate insemna pur si simplu ca vrea sa va despartiti si nu doreste sa fie el personajul negativ, asa ca iti paseaza tie costumul de bau-bau.

Citeste si:  Cum sa te descurci cu un adolescent la inceputul vietii sexuale
Intoarce privirea dupa alte femei. Vorbim in principal aici despre comentariile referitoare la alte femei. Daca pana acum ii aratai tu cate o tipa superba pe strada si iti spunea ca tu esto de 10 ori mai frumoasa, acum a inceput sa iti arate el cate o bruneta focoasa, ca si cum ai fi unul dintre prietenii lui barbati. In momentul in care barbatii considera ca relatia s-a incheiat, cel putin din punctul lor de vedere, inceteaza sa se mai cenzureze si se vor purta in preajma iubitelor ca si in preajma grupului de prieteni. E un semnal clar ca relatia voastra e pe butuci!

Citeste si:  Campanie: Voteaza cel mai sexy posterior din lume

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.