Sex pentru incepatori – partea a II-a

Please select a featured image for your post

Am stabilit deci ca primele experiente sexuale sunt foarte importante pentru tine, dar poate nu ti-am explicat si de ce. Asa cum fiecare inceput e mai greoi, e normal ca si viata ta sexuala sa nu fie roz de la bun inceput, dar conteaza foarte mult sa fie macar o tenta de rozuliu. Femeiele sunt mult mai sensibile decat barbatii si daca primele experiente sexuale sunt traumatizante, brutale, dureroase, fara a avea in nici un fel sprijinul si intelegerea partenerului, se pot tranforma in traume pe care femeia le duce dupa ea, ca un ghiozdan greu, o viata intreaga. Rolul partenerului in primele partide de sex.Este foarte greu pentru o femeie sa treaca peste o experienta dureroasa, asa ca rolul partenerului este esential. Nu uita ca majoritatea femeilor aflate la prima experienta sexuala nu urmaresc sa aiba orgasme multiple si nici sa execute pozitii acrobatice. Isi doresc pur si simplu certitudinea ca au alaturi barbatul potrivit, ca fac ceea ce trebuie, ca sunt alintate si mangaiate. Aceste prime experinete sexuale ale femeii sunt percepute ca si ocazii speciale de apropiere intre ele si partener, mai degraaba decat mijloace de a obtine satisfactia sexuala.
Pentru a nu transforma experienta intr-o trauma si iubita ta intr-o femeie frigida, alege sa comuniati liber, intreab-o care ii sunt temerile si asteptarile fata de actul sexual si mai mult, intelege ca rolul tau intr-o partida sexuala reusita incepe de aici, din faza de comunicare cu partenera.
Citeste si:  Accesul strict interzis uratilor!
Care sunt pozitiile sexuale cele mai indicate pentru primele partide de amor?Le-as indica debutantilor sa nu se arunce in acrobatii nemaintalnite si nici sa apeleze la kamasutra din prima noapte. Alege pozitii simple, confortabile, care sa va permita sa va obisnuiti cu apropierea fizica dintre voi. Pozitia misionarului este de departe cea mai populara pozitie in randul cuplurilor incepatoare, dar nu numai. Multe cupluri aleg pozitia misionarului pentru ca este relaxanta pentru ambii parteneri, penetrarea se face usor si fara probleme, nu se pune problema de nici un fel de obstacol. Daca inca nu stii care este pozitia misionarului, afla ca este pozitia in care femeia sta pe spate, cu picioarele departate si partenerul sta deasupra. Daca e prima voastra experienta, ajuta foarte mult o perna asezata sub fund, care va facilita penetrarea si va face primul act sexual mai putin sau deloc dureros.
Citeste si:  Cum sa iti recunosti alesul?
Woman on top. Cine spune ca nu poti fi o incepatoare cu initiativa? Daca iti place sa fii tu cea care conduce, nu te opreste nimeni sa fii tu cea care conduce actul sexual, in timp ce partenerul sta relaxat pe spate. Aceasta pozitie este foarte relaxanta pentru barbati si poate fi foarte satisfacatoare pentru femei, intrucat ele decid intensitatea actului sexual si adancimea penetrarii.
Citeste si:  Mentine romantismul dintre voi
Lingurita este indicata cuplurilor foarte tandre si oarecum timide si se refera la pozitia in care ambii parteneri stau intinsi pe o parte, femeia fiind cu spatele. Desi penetrarea se face pe la spate ea nu este deloc brutala si nici foarte adanca, astfel ca pozitia este perfecta pentru primele nopti de dragoste. Unele femei se feresc de aceasta pozitie tocmai pentru ca nu isi pot privi partenerul in ochi, insa tandretea se manifesta prin simplul fapt ca se cuibaresc in bratele partenerului. Aceasta pozitie este indicata si femeilor gravide, nu doar debutantelor.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.