Sexul cu sulfiti

Exista mai multe tipuri de partide de sex, mai multe nivele de calitate, mai multe nivele de intensitate. Sa nu imi spuneti ca la voi curg intotdeauna orgasmele mai ceva ca restul la o bancnota de 10 lei cand tu ti-ai cumparat o cafea de 1 leu de la tonomat. Nici ca de fiecare data se lasa cu ferestre sparte de la decibelii in exces ai tipetelor de placere sau cu plangeri la politia comunitara din cauza ca n-ati respectat orarul de liniste. Asadar, exista partide bune si partide mai putin bune, chiar si partide nasoale cand stai cu ochii in tavan si te rogi de Sailor Moon ca sa se „termine” odata. Despre cele din urma as vrea sa va vorbesc. Nu stiu nici eu prea bine de ce, o fi astenia de primavara care ma face sa ma gandesc la acte ratate din tot felul de puncte de vedere.

Nu faceti pe mironositele caci stiti despre ce vorbesc. Partidele de sex insipide incep in diverse moduri. Despre unele stiti de la bun inceput ca nu vor fi vreo prajitura delicioasa, ci mai mult o zeama lunga, inodora, incolora. Totul incepe cu o stare de lehamite. Mangai si uneori uiti ce faci. Repeti aceeasi miscare intr-un mod monoton, lipsit de vlaga, cu rezultate mediocre. De ce ne mai angajam in ele, cand avem de-a face cu un fiasco anuntat? Explicatiile sunt multiple. Ne dam chiloteii jos pentru ca vrea el. Si nu vrem sa-l respingem. Si suntem fete bune. Poate si pentru ca avem un fel de plan cincinal, de X contacte sexuale pe luna si in ultima vreme am ramas cam in urma cu “munca”. De ce avem un plan? Pentru ca toata lumea spune ca nu poti fi fericit fara o viata sexuala “satisfacatoare” si implinita. Uneori, simtim pe pielea noastra ca lumea are dreptate, alteori ne simtim infloritoare si implinite si fara „norma” de sex. Dar tacem din gura caci nu vrem sa ne punem lumea (si iubitii) in cap.

Citeste si:  Arta de a iubi un barbat

Asadar, avem parte de sex de umplutura pentru ca nu putem spune „nu”. Pentru ca nu ne putem nici preface adormite sau bolnave sau lesinate sau mai stiu eu ce. Pentru ca daca am simulat oboseala si boala de n ori luna asta, educatia nu ne lasa sa o facem si a n+1-a oara.

Alteori se intampla ca sexul sa se „strice” pe parcurs. Incepe bine, marea e buna cu noi, zeii ne zambesc, iar apoi, dintr-odata, incep sa caste a lehamite si a plictiseala, iar vaporul nostru naufragiaza pe o insula anosta, nu pe una dintr-acelea, de pe cartile postale sau din Laguna Albastra.

Exista insa anumite bizarerii, anumite ciudatenii. Poate ca tin de fazele lunii, de ce am mancat la pranz sau de filmul vizionat inainte. Habar n-am. Insa se intampla, de pilda, sa ai parte de esecuri chiar si cu barbati cu care te-ai simtit excelent. Acelasi om care te-a dus pe culmi ametitoare, bine udate cu hormoni si cu secretii de endorfine in exces, te poate plimba intr-o buna seara pe o campie plata-plata, fara nicio creasta, fara nicio vale. Linie dreapta, linie intinsa la orizont. Cum se intampla? Eu cred ca exista un fel de ceasuri rele chiar si cand vine vorba de sex. E ca si cum el ar canta la pian, tu la vioara, dar nu v-ati armoniza deloc. Ba el ar lua-o inainte, si tu ai ramane in urma, ba invers. Unul allegre, altul andante. Nu se leaga orice ati face. El face un pas de tango, tu un plie.

Citeste si:  Problemele cititoarelor: De ce nu stiu barbatii sa faca sex oral?

Ce este si mai uimitor este ca fiecare dintre voi repeta miscari deja verificate. De ce functionau odata si acum, nu? Unde a intervenit ruptura? Maine probabil vor fi eficiente din nou. Misterioase sunt drumurile si nazurile sexului. In acest domeniu, din pacate, nu exista garantii. Pentru ca o partida de sex este ca un organism viu, este influentat de un numar inimaginabil de factori si parametri, iar o variatie minima poate arunca in aer intregul esafodaj.

Desigur ca se impune si ceva autocenzura. Daca te rogi, cum am zis la inceput, la Sailor Moon sau la Captain Planet sa se termine mai repede, nu o faci cu voce tare. Nici un surplus de entuziasm nu da bine, mai ales daca nu-l poti intretine pe toata durata partidei. Caci e cam batator la ochi ca acum sa te pretinzi o plita incinsa, iar doua minute mai tarziu sa fii la fel de ofilita si de inerta ca o varza uitata prin frigider de trei luni.

Citeste si:  Semnele unei relatii care incepe sa moara

Sexul fara sare si piper este obositor. E ca si cum ai alerga la un maraton, ai asuda din greu, ai trage de tine, ai avea tot ce iti trebuie, pregatire si nervi si muschi de otel, ai ajunge primul si cand te astepti sa iti sara in fata suporterii si blitzurile aparatelor de fotografiat, si microfoanele jurnalistilor si reporterilor din toata lumea, nu s-ar intampla nimic. Ai fi singura si jalnica, transpirata si cu hainele lipite pe tine, ai arata ca o curca plouata si pentru ce? Fara niciun pic de glam, fara niciun pic de sclipici, de sampanie si de caviar. O victorie fara gust, o victorie fara medalii.

Totusi, atata timp cat fiasco-ul nu este generalizat, atata timp cat nu survine in fiecare seara, nu trebuie sa deznadajduiti. Este util si antrenamentul asta la ceva. E ca un vin cu sulfiti. Nu e prea bun, incerci sa te pacalesti, aditivii se simt, dar nici nu-ti vine sa renunti de tot.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.