Sexul si casnicia (partea I)

Please select a featured image for your post

Iata un subiect atat de dezbatut si atat de interesant pentru majoritatea dintre noi si niciodata epuizat. Cuplurile casatorite trec intr-adevar printr-o serie de schimbari iar modificarea apetitului sexual este una dintre ele. Exista cateva motive pentru care aceste modificari apar dar exista si motive pentru a le remedia, trebuie doar sa lucrati impreuna, ca o echipa. Nu uitati ca ati pornit in casnicie in dragoste nemarginita si trebuie sa luptati ca sa o mentineti asa. Stresul si grijile de zi cu zi Cand erati doar voi doi, va era mult mai usor sa va bucurati de cele cateva ore zilnice petrecute impreuna si sa lasati deoparte grijile cotidiene pentru a va bucura de iubirea voastra. Casnicia insa, tinde sa amplifice grijile cotidiene: trebuie sa lucrati mai mult pentru ca sunt cheltuieli mai mari, sunteti stresati ca trebuie sa puneti deoparte pentru a progresa ca si familie. Gandurile ca aveti nevoie de o casa mai mare, de o masina mai buna, sau efectiv grija zilei de maine tinde sa umbreasca dragostea voastra. Ai timp sa te gandesti la toate lipsurile si nevoile, dar nu mai ai timp sa te gandesti la partenerul tau.
Chiar daca nu ai cum remedia imediat o problema financiara care nu iti da pace sau nu poti alunga gandurile negre, rupe-ti din cand in cand putin timp pentru a fi alaturi de sotul tau. Trimite-i un mesaj cu patratel rosu in timpul programului de lucru, asteapta-l macar o data intr-un neglije sexy, fa-l sa simta ca in multitudinea de griji si probleme, el este problema de care te ocupi cu placere.
Citeste si:  Timpii morti ai unei relatii
Traiul in doi sau in trei Daca inainte de nunta locuiati deja impreuna, adaptarea va fi mult mai usoara decat pentru cei care inainte de nunta se intalneau doar sau stateau impreuna ocazional. De ce? Pentru ca, de exemplu, barbatul este obisnuit cu imaginea femeii cu care se intalnea, cea mereu aranjata si pusa la punct, nu cea cu parul ravasit, in pantaloni de trening plini de faina si mirosind a snitele prajite. Toate acestea sunt insa normale, pentru ca veti petrece dublu, daca nu triplu timp impreuna si vor fi activitati noi pentru voi, ca si cuplu: curatenia din weekend, zilele mai proaste, gatitul etc. Cu timpul, imaginea femeii frumoase si aranjate se sterge din mintea sotului si este inlocuita de cea a gospodinei prafuita. Tu esti singura care poate intretine aceasta imagine vie in mintea lui. Cum? Pur si simplu evita sa faci curat cand este el in preajma, folosesti momentele de respiro, cand se uita la televizor sau iese cu baietii pentru a face curat sau a gati. Daca faceti aceste activitati impreuna si frumos ar fi sa fie asa, sugereza-i sa faceti un dus impreuna la sfarsit. Nu doar ca veti avea parte de un moment de intimitate impreuna, dar tu te vei simti proaspata si frumoasa si asa vei ramane si in mintea lui.
Citeste si:  Dragoste la birou
Scenariu este cu totul altul atunci cand nu locuiti doar voi doi, ci cu socrii. Frustrarile tind sa se acumuleze mult mai mult, indiferent cat de bine va intelegeti, diferentele intre generatii se simt si voi veti ajunge sa va indepartati din cauza micilor frecusuri zilnice. Singurul remediu este sa evadati de cate ori puteti, sa organizati excursii si weekend-uri in doi.

Citeste si:  De ce nu am orgasm

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.