Sfaturile bunicii actualizate

Va mai amintiti bucatelele acelea de sfaturi date de bunica sau mama in vremea adolescentei? Probabil ca va dadeati ochii peste cap la fiecare dintre ele, dar sa nu credeti ca unele nu sunt chiar valide. Iata cateva sfaturi despre relatii aduse din trecut si actualizate pentru prezent.

1. Un barbat nu va cumpara niciodata vaca daca primeste laptele gratis.

Bunica avea partea ei de dreptate cand spunea ca sexul cu un barbat nu inseamna ca s-a indragostit de tine. Totusi, asta nu-ti da mana libera sa-l privezi de placerea sexului pentru ca el sa-si declare devotamentul. Santajul nu e apreciat. Cel mai bine ar fi sa va cunoasteti mai intai. Daca nu ai nici o idee despre ce simte el pentru tine, mai asteapta inainte sa ajungi cu el in pat.

Citeste si:  De ce inselam femeile: Noapte buna dimineata

2. Timpul se scurge intr-un singur sens. E cazul sa te asezi si tu la casa ta.

Esti o femeie matura si nu e cazul sa fii naiva cand vine vorba de dragoste. In loc sa visezi cu ochii deschisi la colegul de birou, incearca sa cunosti cat mai multa lume. Invata sa iesi la intalniri in loc sa lancezesti intr-o fantezie care nu se va materializa niciodata. Adevaratul Fat-Frumos e total diferit de ceea ce-ti imaginezi tu.

3. Calea spre inima unui barbat e prin stomac.

Citeste si:  Invata sa iti controlezi furia

Normal ca vrei sa impresionezi un barbat gatindu-i mancarurile preferate si facand curat in apartamentul lui, dar sa nu faci niciodata lucrurile astea cu gandul ca astfel il vei face sa te iubeasca. Daca nu tine cu adevarat la tine, nu o va face nici de acum incolo, indiferent de ceea ce vei face tu. Nu o lua personal. Taie-l de pe lista si treci la urmatorul.

4. Un barbat bun merita asteptarea.

Un barbat bun se va ivi daca tu iti pui viata in ordine. Nu astepta niciodata un barbat care sa te completeze. Nu se intampla acest lucru. Trebuie sa te simti foarte bine in pielea ta inainte de a putea iubi pe cineva cu adevarat. Traieste-ti viata, invata ceva nou in fiecare zi si te vei putea adapta la orice situatie. Nici un barbat n-ar scapa oportunitatea de a cunoaste o astfel de femeie.

Citeste si:  Sunt foarte ocupat..pentru tine

5. El nu e bun pentru tine.

Poate ca e un ticalos… si de ce sa suporti asa ceva? Exista o multime de alegeri pentru oamenii singuri. Unele femei vor sta pur si simplu intr-o relatie nefericita pentru ca le e frica sa nu ramana singure. In loc sa va torturati asa, mai bine ganditi-va la viata voastra ca la un lucru foarte pretios pe care nu-l lasati in grija oricui.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.