Simtul gustului si legatura lui cu sexul oral

Please select a featured image for your post

E greu sa descrii ce gust/miros au sperma, respectiv secretiile vaginale. Destul de spus ca nu au un gust bun. Este suportabil, dar nu o sa ceri inca o portie.

Cand vine vorba de sperma sau de secretii vaginale, gustul variaza de la om la om, in functie de dieta, stres, fumeaza sau nu, si alti factori. Insa toti oamenii sunt susceptibili factorului „scarba”. Indiferent cate comparatii pot sa fac „are gustul de”, „seamana cu”, pana la urma problema principala nu este gustul in sine cat faptul ca trebuie sa treci peste propria senzatie de scarba vizavi de ideea de sex oral. Fetele nu sunt dulci ca mierea, iar baietii nu sunt picanti. Sa o zicem pe aia dreapta.

Citeste si:  Singuratatea in doi

Sperma poate sa aibe un gust mai sarat sau mai amar dar de cele mai multe ori este o combinatie a celor doua. Consistenta variaza de la lapte batut, pana la lapte simplu. Ce mananca si ce stil de viata are baiatul, va afecta gustul spermei. Daca saliva are un gust naspa, iar transpirat miroase foarte urat, atunci garantat si sperma va avea un gust oribil.

Citeste si:  Fa-o repede si bine!

In acest caz, schimba-i regimul cateva zile cu promisiunea ca-i rezervi o surpriza mare mare. Ananasul si legumele verzi pot sa schimbe gustul spermei daca sunt consumate cu sfintenie cateva zile.

Daca gandul te scarbeste oricum, atunci incearca sa folosesti o bomboana mentolata in timp ce-i faci sex oral. Asta va anula cat de cat gustul spermei. In plus, daca-si da drumul cat mai departe de papilele gustative de pe corpul limbii, atunci nu vei fi nevoita sa-i simti gustul.

Insa ar fi bine sa fiti amandoi sanatosi cu testele facute la zi.

Citeste si:  Dependentii de despartiri

Daca te masturbezi, probabil ca stii deja ce mirosuri emanezi acolo jos si in cel mai probabil caz, nu ti se par deloc dezgustatoare. Labiile si clitorisul au un gust usor sarat daca sunt linse, iar secretiile vaginale au un gust de mosc, dar nu la fel de intens precum sperma. Poate sa fie insa foarte neplacut pentru unii barbati.

Vestea buna este ca nu e nevoie ca barbatul sa se expuna foarte mult lichidelor vaginale daca ramane in zona clitorisului, acolo unde atentia lui este cel mai bine investita.


3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.