Situatii in care punem punct relatiei

Please select a featured image for your post

Despartirile sunt foarte grele, mai ales daca e vorba de o despartire dupa o relatie lunga, serioasa, care urma sa se sfarseasca in fata altarului. Insa, o veche vorba din popor spune ca agonia lunga e moarte sigura, deci daca o relatie nu merge, da semne de oboseala si nu o poti resuscita nicicum, poate trebuie sa se sfarseasca indiferent cat de greu va este. Dar cum facem diferenta intre situatiile limita dar care pot fi depasite si situatiile in care nu se mai poate face absolut nimic? Decizia ramane la latitudinea fiecaruia, noi va dam simple scenarii. Cel mai bun prieten al iubitului tau. Radeai cand auzeai astfel de povesti despre femei care s-au indragostit de cel mai bun prieten al iubitului lor si le credeai subiecte de telenovela, insa acum ca ti se intampla tie, parca nu mai e de ras. Situatia este critica si nu ai prea multe variante Daca renunti la relatia cu iubitul tau pentru a avea o relatie cu prietenul lui, ai toate sansele ca unul dintre ei, daca nu chiar amandoi sa iti reproseze ca le-ai stricat prietenia. O varianta foarte eleganta, insa greu de pus in aplicare este sa renunti atat la iubitul tau cat si la prietenul lui si a nu le strica relatia de prietenie. Oricare ar fi decizia ta, analizeaza-ti bine sentimentele dar si relatia dintre ei doi inainte de a o lua.
Citeste si:  Prietenie sau despartire definitiva
Nu iti doresti o relatie serioasa. Acesta este unul dintre cele mai frecvente motive pentru despartire pe care le-am auzit de la diverse cupluri in ultima vreme. Unul dintre parteneri isi doreste ca relatia sa evolueze, isi doreste sa se mute impreuna, eventual chiar sa se casatoreasca si a deschis chiar si subiectul copiilor, in timp ce celalalt partener doreste sa isi traiasca viata, sa mai experimenteze, sa mai astepte putin. Mutatul impreuna, casatoria si copiii sunt pasi foarte importanti care aduc schimbari profunde in viata cuplului si care trebuiesc facuti cu chibzuinta. Poate nu e cazul sa va despartiti, dar e cazul sa discutati deschis care sunt optiunile si sa vedeti in ce masura sunteti sau nu dispusi sa mai asteptati.
Citeste si:  Totul despre masturbare
Unul dintre voi a calcat stramb la job. Nu mai e ca pe vremea parintilor nostrii si ne petrecem mai mult de jumatate din zi la locul de munca, asa ca nu putine sunt cazurile in care unul dintre parteneri calca stramb si are o aventura la locul de munca. Din pacate, dupa ce va trece euforia momentului, vei realiza ca astfel de aventuri au destul de putin de oferit: iti periclitezi nu doar relatia cu iubitul ci si locul e munca. Multe companii nu accepta relatii amoroase intre angajati si se poate ca unul dintre voi sa fie nevoit sa paraseasca jobul. Pe plan personal insa, lucrurile sunt si mai complicate: ai de ales intre o aventura si relatia de lunga durata pe care o ai cu partenerul tau. Aventura se poate transforma intr-o relatie serioasa si astfel e impetuos sa renunti la unul dintre cei doi iubiti sau aventura ramane o aventura iar tu trebuie sa dai nas zilnic cu cel cu care ti-ai inselat iubitul. Decizia nu va vi usoara, dar o data ce ai ajuns sa calci stramb la job, trebuie sa ti-o asumi.
Citeste si:  Nu il poti schimba, dreseaza-l! II
Relatia cu rudele lui. Ideal ar fi ca iubirea vostra sa triumfe peste orice, insa alaturi de iubitul tau, primesti la pachet si familia lui, cu care te poti intelege mai mult sau mai putin bine. In cazul in care nu va intelegeti bine, relatiile sunt tensionate si de fiecare data cand va vedeti se lasa cu cearta, poate ar trebui sa te gandesti mai bine daca merita sau nu sa continuati. Desi lucrurile merg bine intre voi, pune in balanta relatia voastra si faptul ca familia lui nu te place. Alege ceea ce consideri ca e mai important, si in functie de sentimentele pe care le ai pentru partenerul tau, renunta la relatie sau lupta pentru ea.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.