Statistici delicioase cu si despre sex oral

Sexul oral este, previzibil, cea mai raspandita forma de sex dupa cel asa-zis normal. Potrivit unor serii de studii realizate la nivel global, in calea raspandirii „satisfacerii orale a partenerului” exista anumite granite religioase, cei mai reticenti fiind evreii si musulmanii, precum si anumite secte de dimensiuni mai mici. Prin urmare, statisticile de mai jos au in vedere exclusiv cutumele sexuale ale persoanelor rezidente in lumea occidentala:

Citeste si:  10 tipsuri pentru a fi o sotie buna

– 10% din barbati si 18% din femei ajung mult mai repede la orgasm prin sex oral , decat vaginal sau anal.

– 12% din fetele cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani au facut (in sensul de oferit) sex oral in ultimul an. In segmentul de varsta cel mai activ sexual (25-39), ponderea depaseste 80%. Interesant este ca, in cazul barbatilor, media nu depaseste 65 de procente.

Citeste si:  A doua fata a barbatilor

– 81,7% din barbati si 80,4% din femei s-au bucurat de-a lungul vietii de cel putin o partida de placere orala. In paralel, 5% din barbati au avut aceasta experienta cu un partener de acelasi sex.

– Barbatii vegetarieni sunt cu 15% mai dispusi sa ofere sex oral decat omologii lor carnivori (sa fie vreo legatura…?)

Citeste si:  7 semne ca este nebun dupa tine

– 52% din tinerii cu varste cuprinse intre 15 si 24 de ani au avut cel putin o experienta orala inainte de actul sexual propriu-zis.

– Doar 7% din persoanele de peste 50 de ani mai recurg la sex oral in timp ce fac dragoste.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.