Subiecte de evitat la prima intalnire

Please select a featured image for your post

Prima intalnire este destul de stresanta pentru ambii parteneri: nu va cunoasteti aproape deloc, aveti emotii, nu stiti cum vor decurge ostilitatile, nu stiti cum sa faceti pentru a vedea daca va potriviti sau nu. Incearca sa nu sporesti tensiunea acestei primei intalniri prin abordarea unor subiecte sensibile. Chiar daca esti interesata de diverse aspecte mai intime ale noii tale cuceriri, asteapta sa va cunoasteti mai bine si cu siguranta va fi mult mai usor sa abordati orice subiect. Insa prima intalnire este cea care formeaza prima impresie, asa ca e foarte important sa eviti unele domenii. Politica si religia. Discutiile despre politica, indiferent cat de inocent incep, au toate sansele de a se transforma intr-o dezbatere. Nu uita ca esti la o intalnire amoroasa, cu scopul de a va cunoaste mai bine si nu la un talk show. Daca se abordeaza subiectul, vorbeste in termeni generali si incearca sa eviti criticarea excesiva a unui partid sau politician; nu stii niciodata ce orientarea politica are cel cu care stai la masa si s-au putea sa faci gave de proportii. Din aceeasi categorie face parte si religia. Discutiile pe teme religioase pot deveni foarte aprinse, mai ales daca nu sunteti amandoi de aceeasi religie. Daca esti o persoana religioasa si nu doresti un partener care nu este practicant, poti atinge usor acest subiect pentru a vedea daca sunteti pe aceeasi lungime de unda si daca merita sa iesiti din nou sau nu.
Citeste si:  Sex protejat
Fostii iubiti si relatiile sexuale. Dintre subiectele delicate, cele legate de fostii parteneri sunt cele mai problematice. E de la sine inteles ca ati mai avut parteneri, doar nu aveti 14 ani, insa nu e cazul sa ii aduci in discutie la prima intalnire, pentru ca nu faci altceva decat sa ii distragi partenerului atentia de la tine si de la posibilitatea de a avea o relatie impreuna. Chiar daca intentia era de a-ti flata partenerul, nu fa comparatii de genul „fostul meu iubit nu ar fi platit niciodata nota”, e ca si cum l-ai invita si pe fostul la prima ta intalnire. Cat despre sex, e foarte normal sa vrei sa stii in ce masura e interesat de sex sau cat de important este pentru el, dar amana aceasta discutie pentru intalnirile urmatoare, cand incepeti sa va cunoasteti mai bine, altfel risti sa pari putin disperata in acest sens. La sfarsitul primei intalniri iti vei da seama daca e suficienta atractie fizica intre voi si asta e tot ce trebuie sa stii la capitolul sex in aceasta parte a relatiei.
Banii si viitorul vostru impreuna. Tocmai v-ati cunoscut, sunteti la prima iesire impreuna, poate veti mai iesi sau poate nu, asa ca discutiile despre un viitor impreuna sunt premature. Nu il intreba cati copii isi doreste, daca vrea sa se insoare in curand sau daca ii poti cunoaste familia. Va sesiza ca te misti mult prea repede si asta il poate speria atat de rau incat sa nu mai ai parte de o a doua intalnire, chiar daca te-a placut. Barbatii nu vor sa vorbeasca despre relatii serioase, obligatii si casatorie la prima intalnire si probabil nici la urmatoarele 5, asa ca incearca a te abtii.
Citeste si:  Cum sa te descurci cu un adolescent la inceputul vietii sexuale
La fel trebuie sa faci si atunci cand vine vorba de bani. Ok, l-ai intrebat cu ce se ocupa si unde lucreaza, dar sa il intrebi cati bani castiga, e ca si cum i-ai cere fluturasul de salar pentru analiza. Dupa ce va veti cunoaste mai bine, vei intelege cam cat castiga, chiar daca nu iti spune asta in fata. Daca tot vorbim despre joburi, nu intra in prea multe detalii legate de jobul tau, ci vorbeste in termeni generali. Nu iti critica prea aspru seful, poate sunt prieteni din copilarie. Nu se stie niciodata! Cu cat vorbesti mai multe despre serviciu, colegele de birou, intalnirile cu clientii si frustrarile legate de sef, ii dai impresia ca nu ai nici un fel de viata sociala in afara jobului.

Citeste si:  De ce inselam femeile: Draga A.,

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.