Surprize in fiecare zi

Please select a featured image for your post

Dupa o zi de munca, tot ceea ce ne dorim uneori nu e mancare, somn sau televizor ci pur si simplu o imbratisare. Mai devreme sau mai tarziu, ne intalnim in aceeasi casa si uitam sa ne imbratisam sau chiar sa ne vorbim despre dragoste. Si asta e cu siguranta doar consecinta faptului ca mereu suntem prea grabiti, prea obositi sau si mai rau, prea stresati ca sa mai facem si lucruri cu adevarat importante. Femeile mai ales, simt aceasta nevoie de a fi mereu in centrul atentiei, dar n-am gandit oare daca si noi facem suficient pentru asta? Ne dorim o imbratisare de „bine te-am gasit” acasa dar nu foarte des suntem noi cele care o initiem. Ne dorim o floare in fiecare zi, dar niciodata nu oferim nimic in schimb, caci flori barbatilor nu se ofera. Nu stim cum se intampla, dar lipsindu-ne constant de aceste mici bucurii ajungem sa ne transformam in batranei ursuzi pe care ii vedem mergand prin parc, fara sa se tina de mana si vorbind despre politica.
Citeste si:  Secrete orgasm
Putem totusi face ceva pentru a nu ajunge acolo. De multe ori se intampla ca unul dintre noi sa fie mai devreme acasa, ba chiar unul dintre noi sa fie in mod constant acela care il asteapta pe celalalt. Nu e suficient sa gatim o mancare buna, nici sa fim mereu pregatite pentru o partida de sex, desi multi ar spune asta. Uneori, acele mici bucurii pe care le putem pune la cale chiar si in jumatate de ora sunt cele care ne fac sa primim in schimb nu numai un „multumesc” din inima, ci si pur si simplu o stare de bine. O prajitura in forma de inima, o lumanare aprinsa, o haina noua pe care i-ai cumparat-o cand ai fost la shopping, orice poate deveni un alt mod de a spune ca ai asteptat cateva ore pentru a fi impreuna cu cel pe care il iubesti. Poti intr-adevar face asta in fiecare zi, insa fara a exagera. Exista astfel cateva reguli de aur pe care trebuie sa le respecti pentru ca surpriza sa fie placuta.
Citeste si:  Alegerea unei metode de contraceptie
In primul rand, ai grija cum alegi momentul. Nu vei putea face o supriza, oricat de mica, daca stii ca nu sunteti singuri, Orice barbat sufera de boala intimitatii, adica nu vrea ce tot ceea ce se petrece in sanul cuplului sa fie cunoscut de toata lumea, asadar, daca aveti invitati la cina, cel mai probabil ca va trebui sa amani momentul. In al doilea rand, fa surprize ..naturale. Nu da impresia ca te-ai strauduit prea mult pentru a face o surpriza, caci astfel ii vei crea datoria de a te rasplati. Lasa bucuria sa vina din sufletul tau si sa se transforme intr-o bucurie comuna, fara nici un fel de simt al datoriei. In al treilea rand, ce tie nu-ti place…poti totusi face. Chiar daca poate nu ganditi la fel in toate privintele, ceea ce e chiar foarte sanatos intr-un cuplu, nimic nu te opreste sa te pui in piele lui si sa iti imaginezi ce i-ar placea. Chiar daca tendinta e aceea de a face surprize care sa iti placa tie in primul rand, totusi nu intodeauna alegerea s-ar dovedi potrivita. Asadar, chiar daca poate nu agreezi ideea, poti uneori sa pregatesti un bol mare de popcorn si o sticla de bere, pentru ca iubitul tau sa poata linistit sa vada meciul sau Star Wars.
Citeste si:  De ce ma simt vinovata dupa un act sexual?
In fine, totul trebuie sa vina din inima. Trebuie sa faci o surpriza atunci cand simti ca trebuie sa o faci, sa stii ca nu trebuie sa astepti nimic in schimb si mai ales sa faci in asa fel incat ea sa fie o bucurie. Incet, incet, vei vedea ca a face o surpriza aproape in fiecare zi nu va deveni, ca multe alte lucruri, o rutina, ci dimpotriva va face ca totul sa fie putin mai vesel si mai armonios.


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.