Tips & tricks pentru o relatie incitanta

Please select a featured image for your post

Toate inceputurile povestilor de dragoste sunt incitante: stai mereu cu sufletul la gura gandindu-te daca te va suna sau nu dupa intalnirea de aseara sau dimpotriva, esti mereu in dubiu si in asteptare pentru ca inca nu ai indraznit sa il inviti in oras si el pare ca nu da nici un semn. De alte ori e riscant pentru ca traiti o poveste de dragoste interzisa, poate sunteti colegi de birou, sau aveti deja alti parteneri sau diferenta de varsta dintre voi e destul de mare. O data ce un cuplu devin stabil, partenerii se cunosc din ce in ce mai bine si elementul surpriza aproape ca nu mai exista. Insa puteti pastra flacara aprinsa, folosind cateva strategii simple, care sa va ajute sa va simtiti ca la inceputl relatiei.

Putina spaima nu strica niciodata. Expertii in domaniu spun ca teama este un sentiment strans legat de excitarea sexuala, avand manifestari fizice asemanatoare: respiratie accelerata, puls crescut, transpiratie rece, asociate cu sentimentul de anticipatie. Pentru a retrai aceasta senzatie impreuna, incercati sa va bucurati de teama intr-un mediu controlat, unde stiti sigur ca nu se poate intampla nimic rau, iar la final veti fi fericit ca v-ati invins teama impreuna. Puteti incerca sa faceti bungee jumping impreuna, sa sariti din avion cu parasauta sau orice alta activitate care va starneste teama dar in acelasi timp va aduce aproape din punct de vedere fizic.

Citeste si:  Sex... Cine mai are timp?!

Impartasiti secrete. Intimitatea si tema merg mana in mana, de aceea perioada de la inceputul relatiei e atat de excitanta. Pe masura ce incepi sa il descopri si deveniti dn ce in ce mai intimi, teama dispare si o data cu ea si sentimentul de atractie fizica legata de teama. Pentru a reinoi intimitatea dintre voi, putei incerca sa va impartasiti un secret, fie el cat de mic, care sa combine sentimentul de �oh, Doamne oare ce vrea sa imi spuna?� si cel de anticipatie �oare cum va primi vestea?�.

Citeste si:  Probleme sexuale majore

Bineinteles, la inceput veti sustine amandoi cu indarjire ca nu aveti niciun secret de imparasit, ca doar va iubiti si nu ascundeti nimic unul de celalalt, insa apoi va veti amuza cand ii vei povesti ca mananci fest cate o pizza inatreaga dupa ce iesi de la sala sau ca el a pierdut animalul de plus pe care i l-ai dat la inceputul relatiei voastre.

Fiti putin mai indrazneti. Tineti minte cat de amuzant era in liceu cand faceati ceva interzis? Cine zice a oamenii maturi nu pot avea astfel de escapade? De ce sa nu incercati sa faceti baie goi in mare? De ce sa nu va furisati intr-o gradina pentru a fura mere? De ce sa nu faceti dragoste in parc in loc de dormitor? Orice activitate care implica un potential risc, o mica incalcare a legii sau posibilitatea de a fi prinsi sau vazuti de altcineva, vor condimenta extraordinar de mult relatia voastra.

Citeste si:  Tendintele in sex in perioada de criza

Retraiti prima voastra intalnire. Acela a fost unul dintre momentele culminant ale relatiei voastre, chiar daca erati numai la inceput. Prima intalnire este un conglomerat de trairi: teama, atractie fizica, mister, anticipatie, tensiune, emotiile primului sarut. Organizeaza o prima inatlnire, mergand in exact acelasi loc si comandand exact acelasi meniu. Veti vedea ca e foarte incitant sa retraiti aceleasi senzatii de atunci si cu atat mai mult cu cat, spre deosebire de prima intalnire in care fiecare a mers la casa lui, de data asta veti avea posibilitatea sa faceti sex nebun si sa eliberati toata tensiunea pe care ati acumulat-o in acea prima intalnire neconsumata.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.