Top 10 cei mai sexy barbati din Lost

Please select a featured image for your post

Ultimul sezon din Lost incepe pe 2 februarie si e vremea sa ne aducem aminte fetelor de ce ne-a placut asa de mult serialul asta. Abundenta de specimene masculine de calitate! Prin urmare, iata care sunt cei mai sexy 10 naufragiati de pe insula misterioasa.

10. Jin
Chiar daca am avea probleme de comunicare cu sud coreeanul Jin, stim doua lucruri foarte importante despre el. Este un romantic incurabil, devotat femeii pe care o iubeste si in acelasi timp are un corp de invidiat.

9. Ben
Desi la capitolul infatisare poate ca nu sta la fel de bine precum alti colegi de-ai sai din topul nostru, nu poti nega faptul ca Ben este un personaj foarte inteligent si carismatic. Deocamdata l-am vazut pe Ben cand avea 11 anisori si varianta actuala de 40 de ani. Daca l-am vedea cand avea 20 si ceva de ani sigur ar fi un geniu diabolic dar cu un chip dragalas.

Citeste si:  Ajuta-l cand e la andropauza

8. Charlie
Si apropo de chipuri dragalase. Charlie este preferatul (sau cel putin a fost preferatul) multor fane ale serialului printre care si eu. Este romantic, stie sa cante la chitara, are ochi albastri si un accent britanic. Cum sa nu-ti placa de el?

7. Locke
Daca energia sexuala se calculeaza in functie de masculinitate, ma indoiesc sa existe vreun barbat mai sexy pe insula. Locke este genul de barbat care in loc sa mearga la magazin sa cumpere o pulpa de porc, iti vaneaza un mistret in jungla si ti-l tranteste in oala de gatit. And that is so hot.

6. Paolo
Paolo a aparut foarte putin in serial, atat de putin in cat poti sa numeri pe degetele de la o mana episoadele in care a avut ceva notabil de zis sau de facut. Cu toate acestea insa, Rodrigo Santoro este un barbat superb.

Citeste si:  Zvelte sau plinute- ce prefera baietii

5. Desmond
Din nou ma vad nevoita sa atrag atentia asupra accentului. Posesorul celui mai sexy accent de pe insula este Desmond, si-l mai ajuta si faptul ca este atat de indragostit de Penny incat ar face orice pentru ea. Si ah da, are un corp BUN.

4. Sayid
Sayid este o combinatie interesanta intre masculinitatea lui Locke si eroismul romantic al lui Desmond. Imi place mie sa spun ca este versiunea araba a lui Batman. Inteligent, metodic si letal. Un barbat care vorbeste putin dar iti comunica multe. Stia Shannon ce stia cand l-a ales.

3. Daniel Farraday
Daniel obtine o pozitie atat de inalta pentru ca intre atatea specimene care stau sa explodeze de testosteron, avem si un tocilar. 🙂

2. Jack
Jack este doctorul, este eroul, este liderul. Cel care vrea sa salveze pe toata lumea si sa asigure un happy end la sfarsitul zilei indiferent de consecinte. In afara de faptul ca arata foarte bine, relatia sa cu Kate este una dintre pietrele de temelie ale serialului, care a evoluat in feluri nebanuite. Jack si Kate au ajuns in cele din urma sa fie impreuna dar tragismul necesar oricarui serial difuzat in prime time nu i-a lasat sa fie fericiti. Si orice figura tragica in dragoste este incredibil de sexy.

Citeste si:  Cum sa-ti gasesti un prieten

1. Sawyer
Cred ca era evident ca Sawyer, anti-eroul domesticit de Juliet ajunge in cele din urma cel mai sexy. Motivul este unul foarte simplu. Nu voi aduce aminte de corp, de chipul cu trasaturi feroce, de accentul sudist sau de faptul ca si cand poarta ochelari reuseste sa ramana atragator. Sawyer si pozitia lui de top se explica astfel. Pur si simplu a avut parte de cele mai bune scene de sex. 🙂

I rest my case. 🙂


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.