Trei pasi catre orgasm

Sunt mai simpli decat crezi, Sexul e placere si e timpul sa te bucuri de el, nu doar sa-i auzi pe altii extaziandu-se. Exista cativa dusmani marunti, dar perseverenti care stau intre tine si orgasm. Invata cum sa-i invingi in cele de mai jos.

1. Lasa-ti complexele la usa dormitorului
“Sa stinga odata lumina aia…”. “Mi s-o vedea celulita?”. “Sanii mei par mai mici cu sutienul asta?”. In cazul in care v-ati vazut si pe lumina – si noi credem ca da – pana sa apucati sa faceti sex, relaxeaza-te. Unul dintre obstacolele in calea orgasmului consta in complexele pe care le caram cu noi in pat. Si e un ménage-a-trois deloc de dorit. Un truc: fa sex la lumina unei veioze sau a lumanarilor pana sa faci marele pas spre lumina aprinsa. Si invata sa te placi mai mult. Este cel mai important lucru. Daca ati ajuns acolo, e clar ca te doreste asa ca de ce vrei sa te sabotezi singura?

Citeste si:  Cum sa refuzi o relatie

Nu-ti retine placerea, nu-ti fie teama sa te manifesti. Arunca timiditatea ca pe o haina ponosita si spune-i ce-ti doresti, cum preferi sa fii atinsa, penetrata etc. Nu riscam prea mult daca sustinem ca femeile care comunica in pat sunt… sexi. Si el va aprecia asta in locul unei crispari deloc adecvate.

2. Da stresul si prejudecatile afara
“Cum mi-o iesi proiectul”, “Doamne, iar a crescut dobanda si leul a scazut”, “Ce ma fac maine cand dau ochii cu ai mei dupa cearta de saptamana trecuta?”. Iata “accesorii” deloc sexi. Stresul, grijile, nelinistea privind familia – sunt factori decisivi. Sexul nu este insa o indatorire asa ca nu amesteca oalele. Facem sex de placere si nu trebuie sa ne simtim vinovati pentru asta. Fiecare lucru cu timpul lui. Nu te ajuta cu nimic daca, in loc sa te concentrezi pe placere, iti amintesti ca ai facut o greseala de ortografie acum trei zile intr-un email si te intrebi ce o fi crezut despre tine destinatarul lui.

Citeste si:  Jocuri pentru cuplu

In cadrul grijilor, cele de ordin moral reprezinta o subcategorie aparte. Exista femei care se simt vinovate de placerea lor. Si atunci ii pun frana involuntar. Sexul este benefic, de ce va maltratati singure?

3. Nu trebuie sa fii gimnasta de performanta
In ultimul timp, suntem atat de bombardate de sugestii si sfaturi incat ajungem sa credem ca, pentru o partida de sex, trebuie sa posedam calitatile fizice ale unei contorsioniste. Kamasutra e doar o culegere de sugestii, care nu trebuie urmate ad-literam. Plus ca multe pozitii sunt extrem de incommode. Daca trebuie sa tii piciorul in jurul gatului lui indoit la 45 de grade si, in acelasi timp, sa-ti tii echilibrul peste o balustrada, poti sa astepta orgasmul mult si bine. Cam ca pe Mos Craciun in mijlocul lui iulie. Gasiti-va pozitii in care sa va simtiti confortabil. Nu va da nimeni note, nu se uita niciun juriu la voi, iar performantele atletice se obtin in alta parte. In sala de gimnastica, pe stadioane, nu in dormitor.

Citeste si:  Poveste de dragoste. Ca-n nebasme

Mai exista un deziderat greu de indeplinit: orgasmul simultan. Care uneori se intampla, alteori, de cele mai multe ori, de fapt, nu. Asa ca, in loc sa vanati cai verzi si fete morgana, de ce nu va bucurati de ceea ce aveti?

Lucrurile importante in viata este bine sa le faceti in trei pasi. Reusita va da satisfactie si este bine sa nu va pripiti. De aceea, impreuna cu Nivea, va invitam sa realizati orice lucru important pentru voi, in trei pasi.
Nivea va recomanda sa va ingrijiti tenul in trei pasi: curatare, tonifiere, hidratare!


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.