Vorba dulce mult aduce …

Nu credem ca este mare secret faptul ca femeile atunci cand se intalnesc la o cafea vorbesc, si vorbesc, si vorbesc … Despre job, shopping, ritualuri de frumusete, cure de slabire si desigur, despre relatiile lor amoroase. Nu se poate sa ratam anumite subiecte, suntem curioase ca natura si vrem sa stim macar cateva detalii despre relatia de cuplu a unei prietene, poate doar ca sa avem ce despica in patru, sase, opt etc. Cate doua sau in gasca, mereu vom avea ceva de discutat …

Am intrebat in jurul nostru cam care ar fi detaliile pe care le dezvaluim noi femeile despre relatia noastra de cuplu, si cred ca am gasit cateva universal valabile.

In primul rand ar fi vorba de tehnici sexuale, asta discutam si analizam la fel de mult ca barbatii. Ne place sa intram putin in detalii intime, asta pentru a explica de ce ne-a placut sau nu ne-a placut, dar in principiu pornim de la un sentiment sau o emotie, nu incepem sa descriem tot arsenalul de pozitii incercate cu iubitul asa doar pentru a ne lauda. Ne-am simtit grozav sau poate putin ciudat, e musai sa exploram in detaliu ce s-a intamplat pentru a le afla parerea. Tehnicile minunate pe care le foloseste iubitul de-o seara sau de un an vor fi motiv pentru un zambet imens pe fata noastra la pranzul cu amicele si nu pot fi tinute secret un timp indelungat. Ne pare rau dar avem si noi un prag in ceea ce priveste santajul emotional al unei/unor femei. Plus ca ne este greu sa nu ne laudam!

Citeste si:  Combaterea geloziei

Haide sa incercam sa restabilim putin echilibrul inainte de marele final mentionand si ce n-am spune niciodata prietenelor. Asa este corect! Barbatii cred ca nu putem sa masuram dimensiunea lor exacta insa avem „instrumente” facute pentru asta, desi se spune in anumite cercuri (in special cei care ne-au vazut la volanul unei masini) ca ne e greu sa estimam corect distanta. Insa cand vine vorba de dotarea partenerului, ar trebui sa afle si ei ca stim despre e vorbim … oops, am zis vorbim. De fapt noi chiar nu discutam dimensiuni, asa cum baietii se lanseaza in estimari ale cupelor de la sutien. Sincer, nu prea are rost sa intram intr-o competitie si din cauza asta, ne este de ajuns lista la indemana: job, coafuri, pantofi, gentute, noul parfum superscump, imaginea generala a iubitului etc etc. In aceeasi categorie de subiecte tabu intra orice fetish pe care l-ar avea un iubit stabil (ale noastre pentru costum, cravata sau ultimul baiat rau pe o motocicleta ne sunt de ajuns), si evident lucrurile pe care le spunem in pat in toiul „actiunii” si care ar face si un baiat de cartier sa roseasca.

Citeste si:  Sex pe inima goala si luna de pe cer

Insa mai sunt cateva lucruri pe care le divulgam din cand in cand pentru a avea o viziune mai clara asupra „problemei”, si in principal pentru ca unele din fete au o experienta mai vasta in astfel de chestiuni si pentru ca celelalte trebuie „scolite”. Apropos de micul nostru top al lucrurilor enervante pe care le poate face un barbat imediat dupa sex, in asta chiar putem fi „surprinse” de fiecare data, si nu placut. Aflam din jur noi moduri in care un barbat te poate face sa pleci dupa sex, si noi moduri in care putem noi scapa de el dupa, asa ca este clar ca asta este un subiect care produce multa frustrare si de multe ori amuzament in cercul exclusiv feminin. Un barbat evita sa caute „compania” unei amice tocmai pentru ca stiu ca ele au aflat tot ce este de stiut despre el dupa ce relatia s-a terminat. Si astfel impuscam doi iepuri in acelasi timp!

Citeste si:  Kama Sutra II - Punctul G

Se pare ca noi chiar vorbim mult, insa exista si exceptiile de rigoare de la aceste linii mari ale ghidului feminin de subiecte de conversatie. Doar ca nu s-a regist nici una in colectivul nostru de redactie…


2 Comentarii
  1. niciodata discutiile intre fete nu sunt atat de rautacioase ca cela intre baieti… pentru simplu fapt ca noua nu ne place sa vorbim urat despre partenerul de sex de exemplu pentru ca ni s-ar parea ca ne coboram admitind ca am acceptat sa facem nebunii cu un mototol; barbatii insa considera ca daca isi coboara foarte mult partenera se ridica pe ei insisi in ochii celorlalti. complet gresit!

  2. asta asa e! degeaba spun ei ca noi barfim pentru ca toata rautatea si invidia feminina la un loc nu vor fi niciodata atat de rele de gura precum rautatea si invidia unei gasculite de masculi care barfesc sexul opus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.