WTF – Chilotei comestibili

Please select a featured image for your post

Prima data cand am auzit despre chilotei comestibili a fost intr-un episod din Dadaca. Si primul meu gand a fost: „De ce ar vrea cineva sa manance chiloti!?”. Chiar si cuprinsi de valtoarea pasiunii cand nu mai gandesti foarte rational, ce este asa de sexy in actul de a manca nadragii de pe partnerul tau.

Merita mentionat ca in episodul respectiv Dadaca Fran ramasese in pana cu mama ei. Chilotii erau pentru noaptea nuntii, dar in cele din urma mama lui Fran a ajuns sa-i manance de foame. 🙂

Ok, poate cineva o sa ma lumineze in cele din urma. Din cate am inteles, lenjeria respectiva se obtine dintr-un fel de gelatina + aditivi alimentari si traditionalele e-uri. Vine cu arome diferite ceea ce are sens, presupunand ca are gust de ciocolata si prin urmare are un usor efect de afrodiziac. Toate bune si frumoase, numai ca stim ca afrodiziacele alimentare sunt o iluzie auto-indusa in cel mai bun caz, rahat pe bat in cel mai rau caz.

Citeste si:  Te-ai despartit? Mergi mai departe!

Avand in vedere ca sunt fabricati din gelatina si e-uri, nu pot sa-mi imaginez ca au un gust foarte bun. Si chiar daca ar avea… e vorba de lenjeria cuiva. Lenjerie… chiloti… prima bariera dintre posterior si restul lumii. Unica bariera pentru fetele care port fuste super scurte. 🙂

Ideea le apartine unor americani care intr-o seara in frumosul an 1975 discutau de ce se foloseste expresia „eat my shorts”. Erau totusi in mijlocul erei disco, asa ca sa-i iertam ca au ajuns de la a discuta probleme de vocabular la gandul: „Bai, stii ce ar fi tare… daca am putea sa ne mancam chilotii intre noi!”.

Citeste si:  Gelozia in viata de cuplu

In caz ca te intrebi, se gasesc si la noi in sex shop-uri si costa in jur de 25 – 30 de lei perechea. In afara de modelul traditional pe baza de gelatina alimentara, se mai gasesc si niste palide imitatii din bombonele. Ok, deci acum incercati sa va bateti joc de noi, nu?

Citeste si:  Incurajeaza comunicarea in cuplu

Lenjerie din bombonele? Imi imaginez perfect momentul cand un barbat rupe cu dintii sutienul aromat de pe mine si apoi se ineaca cu o bombonica. Eu nu stiu sa aplic manevra Heimlich, prin urmare partenerul ar cadea rapus de pilula de zahar si chimicale.

Din nou, nu este o imagine foarte sexy. Amuzanta ca naiba da, dar nu sexy. Deci din nou intreb, cine a folosit asa ceva, ce gust a avut si ce este asa de sexy la idee? Nu ma roade curiozitatea atat incat sa incerc singura, dar apelez la opinia publica, mult mai experimentata decat mine.

Raspunde printr-un comentariu sau discuta subiectul acesta „delicios” in forum.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.