Washington: Daca ai mai mult de trei prezervative la tine, esti prostituata

Please select a featured image for your post

America este intr-adevar tara tuturor posibilitatilor. Asta daca prin posibilitate se intelege „ceva atat de stupid incat numai americanii ar putea sa o creada”.

Departamentele de politie din Washington DC vor sa rascoleasca orasul in cautarea practicantelor de prostitutie. Astfel, in anumite zone tinta, vor avea autoritatea sa aresteze pe oricine suspect de a practica cea mai veche meserie din lume. Si cum se va ghida lungul brat al legii pentru a-i matura pe infractori (sau pe infractoare).

Citeste si:  Valentin si Dragobete, prietenii adulterului

Daca ai mai mult de trei prezervative la tine si esti femeie, atunci inseamna ca trebuie sa fii prostituata, si ca atare vei fi pusa sub acuzatie.

Deci cat de stupida poate sa fie practica asta. In primul rand, va fi o bataie de cap pentru toate femeile nevinovate care se intampla sa aiba 4 sau 5 prezervative la ele, doar ca sa fie sigure ca nu raman fara el. Si in al doilea rand, in randul prostituatelor va descuraja uzul prezervativelor. Numarul bolnavilor de HIV/SIDA este mai mare in Washington DC decat in multe alte orase americane, iar aceasta situatie nu va face decat sa dauneze si mai mult.

Citeste si:  Campanie: Voteaza cel mai sexy posterior din lume

In afara de faptul ca descurajeaza protectia si contraceptia, intreaga strategie a politiei nu face decat sa transforme femeile in victime de gradul al doilea. De ce nu fac politistii ceva pentru a depista pestii femeilor, in loc sa le tinteasca pe ele.

Din pacate, aceasta practica a fost deja adoptata si in alte orase, precum New York sau San Francisco.

Citeste si:  Cum il prezinti pe taticul vitreg?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.