Zarurile iubirii

Spontaneitatea si diversificarea sunt doua lucruri extreme de importante in viata ta sexuala, si de aceea cea mai de succes industrie la nivel international pare a fi industria sexului, inclusiv pornografie, jucarii sexuale sau „servicii” prestate. Ne-a placut muuult o jucarioara sexuala numita zarurile iubirii, pe care o poti procura de la un Sex Shop sau poti transforma o pereche de zaruri de la un Monopoly (pe care oricum nu-l vei mai folosi dupa ce incerci zarurile iubirii).

Zarurile iubirii sunt doua, unul inscriptionat cu actiuni celalat cu zone ale corpului: principiul este atat de simplu incat si un fizician s-ar putea descurca cu ele (sic). Arunci zarurile, pentru ca daca nu risti nu castigi, si s-ar putea astfel sacastigi multe senzatii minunate pe care probabil nu le-ai incercat inca!

Citeste si:  Un mod sexi de a pune prezervativul

Zarurile iubirii pot fi de doua feluri, sa cuprinda pozitii pe de-o parte si locatii pe de cealalta parte (fiecare zar are menirea sa speciala), sau cuprind mangaieri din ce in ce mai fierbinti (un fel de preludiu tantric lasat la indemana norocului ) si zone erogene pe care e musai sa le explorezi cu partenerul.

Citeste si:  Cum traim cu... Dragostea???

Exista sase actiuni, adica ce-i poti face pentru a-l excita la culme si sase parti ale corpului, zone erogene si nu numai.
1. linge,
2. suge,
3. mangaie,
4. atinge,
5. maseaza,
6. ciupeste.

1. Sani/ piept
2. Coapse
3. Penis/Clitoris
4. Posterior
5. Buze
6. Abdomen

Incearca pozitiile recomandate de noi la sectiunea Kama Sutra alaturi de locatii cat mai neobisnuite pentru voi.

Citeste si:  Pastele in Israel

1. Broscuta
2. Fetis
3. Podul
4. Fitness
5. Doggie Style
6. Scarita

1. Dus
2. Balcon
3. Living
4. Bucatarie
5. In afara casei
6. Dormitor

Zarurile sunt preferate de multe cupluri pentru ca nu sunt chiar obiecte erotice, ci mai mult o sansa de a primi si provoca placere celuilalt, si sunt grozave mai ales datorita spontaneitatii de care ai nevoie pentru a te „juca” astfel. O simpla rostogolire a zarurilor si vei putea experimenta noi zone ale placerii erotice . Mai ramane doar sa pui o muzica lenta, sa aprinzi cateva lumanari si „Sa inceapa jocurile!”.


14 Comentarii
  1. chiar nu stiam asta cu zarurile. e interesanta si merita \”jucata\”. mai scrieti articole din astea care ataca rutina in cuplu sa vedem ce idei le-au mai venit altora

  2. aaaaaaaa super.. nici eu nu stiam, dar multumita tie am aflat inca ceva care poate sa intensifice dorinta de explorare a partenerului. la sex shop ziceai? ma ducc sa-mi cumpar!

  3. foarte frumos joc :d l-am jucat in grup si cu 3 zaruri :)) aveam o pereche de zaruri cu actiuni si zone ale corpului, si mai aveam o pereche din care am extras doar zarul cu locatia (bucatarie, baie, masina)…va recomand acest joc daca vreti sa scapati de inhibitii, sa radeti si sa va simtiti bine 🙂 roncatto_bet@yahoo.com daca vreti sa va invat sa jucati ! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.