Adevarul despre barbati

Sa ne imaginam urmatoarea situatie: esti in oras, cu cea mai buna prietena, la o cafea. Despre ce vorbiti? Despre barbatul din viata voastra, nu-i asa? Oare se gandeste la mine? Oare ce face?Sunt doar cateva dintre intrebarile care framanta orice femeie care iubeste si simte lipsa persoanei iubite.
Dar ai incercat vreodata sa te pui in locul lui si sa intelegi ce gandeste el despre relatia voastra sau despre cum i-ar placea sa decurga relatia voastra?

Din confesiunile unui prieten foarte bun, am reusit sa scot cateva idei de la el si sa le transpun in “sfaturi” care sa ne ajute sa ne intelegem mai usor iubitii sau sotii.

Citeste si:  Sex dureros

1.”Noi nu avem sentimente!”
De fapt, au sentimente, dar tu trebuie sa crezi ca nu are, ca este un dur. Asa isi imagineaza el ca va parea un barbat puternic in fata ta. De foarte multe ori nu va stii sa iti spuna ca te iubeste sau ca iti simte lipsa atunci cand nu este cu tine. Asta nu inseamna neaparat ca nu te iubeste. Bine..acum nu trebuie sa exagereze si sa nu o faca deloc, insa nici tu nu trebuie sa te astepti sa o spuna de 10 ori pe zi.
Din punctul de vedere al unei femei, acest lucru nu este tocmai constructiv pentru o relatie, pentru ca noi nu stam cu un barbat pentru cat de dur sau de macho, ci pentru felul in care ne face sa ne simtim atunci cand suntem in preajma lui.

Citeste si:  Coenzima Q10 creste numarul orgasmelor

2.”Nu ne place sa vorbim despre sentimentele noastre sau despre problemele cu care ne confruntam.”
In timp ce noi, femeile, dam fuguta la prima prietena si ne plangem pana ne simtim eliberate de toate gandurile si probleme care ne framanta, ei prefera sa se inchida in ei sau sa joace rolul omului fericit, care nimic nu il poate invinge.
Pentru ei este atitudinea cea mai buna, desi cateodata cred ca si lor le-ar prinde bine un moment de respiro in care sa scoata toate probleme la suprafata si toate frustrarile.

Citeste si:  Penisul competitiv

3.” Nu suportam sa va vedem plangand!”
Ei, nu va inchipuiti ca nu suporta pentru ca li se face mila si vor sa ne calmeze. Tocmai de aceea nu suporta: pentru ca nu stiu ce si cum sa zica pentru a ne linisti. Pentru un barbat, plansul este una dintre cele mai mari slabiciuni ale unei femei si nu suporta sa ne vada in felul asta. Barbatii isi doresc femei puternice langa ei, insa din pacate ei nu inteleg ca pe noi, uneori, acest plans ne intareste si ne face sa ne dorim sa fim tinute in brate si incurajate. Atat!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.