Afla de ce e mai atent cu alte femei

Il vrei doar pentru tine, numai al tau, pentru totdeauna. Oricate dovezi de iubire ti-ar aduce, samburele geloziei iti incolteste in suflet. Caci nu poti sa intelegi ce au in plus fata de tine cele dupa care ii fug mereu ochii.

Daca ar fi vorba numai despre atractie fizica, poate ca ai fi ceva mai linistita, nu-i asa? Deh, ce e mai frumos si lui Dumnezeu ii place. E firesc sa-si roteasca privirea in jur, dupa domnisoare care mai de care mai cochete si mai…tinere. Dar, cand il vezi excesiv de amabil si de saritor, fara a face rabat la gesturi si vorbe tandre, fata de persoane de sex feminin care nu ar trebui sa prezinte, teoretic, niciun interes, parca nu-ti pica deloc bine. Si ajungi sa te intrebi, vrand, nevrand, ce are”aia” in plus fata de tine, cum reuseste ea sa scoata ce-i mai bun din el?
Of, rutina, bate-o vina!
Esti constienta ca nu te inseala, ca relatia voastra e mai mult decat stabila, ca el te iubeste cu adevarat si ar face orice pentru tine. E drept ca nu te mai suna, ca la inceput, din ora in ora, ca sa vada ce faci. Dar ce rost ar avea? Daca e sa se intample ceva rau, Doamne fereste, il vei anunta cu siguranta si va fi imediat langa tine. Acum ati ajuns la un alt nivel al relatiei, de care ar trebui sa fii mandra: este partenera lui de viata. Si asta presupune o legatura sufleteasca unica, egalabila poate doar de cea creata de o prietenie adevarata. Se sime alaturi de tine la fel ca si in compania celui mai bun amic al lui. Iti pune sufletul pe palme si poti citi in el ca-ntr-o carte. Asa cum tu nu intelegi de ce nu mai e cavalerul de altadata, la fel nici el nu iti intelege nemultumirile, mai ales ca nu se stie vinovat cu nimic fata de tine. Se asteapta sa-i fii un fel de complice, nu principalul inamic.
Ar trebui sa te crezi norocoasa.
Fiecare altfel si toti sunt la fel
Barbatii mai atenti fatis cu alte prezente feminine decat cu sotiile precum cateii care latra si nu musca. Le place doar sa iasa din monotonie, flirtand nevinovat, incepand cu cea mai buna prietena a ta, pana la vanzatoarea de la butic. De fapt, in multe cazuri, nici nu simt ceea ce spun. Pur si simplu se amuza fiind curtenitori. Trebuie sa recunosti, si tie iti place cand un barbat iti spune una-alta, mai in gluma, mai in serios. Iti mangaie orgoliul si te simti bine. Asa e si in cazul lui. Important este ca tu sa nu te comporti ciudat din acest motiv, ci sa-i intelegi atitudinea. Nu te transforma in a doua lui mama cicalitoare si perfectionista, caci abia asa l-ai putea arunca in bratele alteia. Iar suspiciunile exagerate din partea ta nu vor face decat sa inrautateasca starea lucrurilor.

Citeste si:  Cochetarii si ceva mai mult de atat

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.