Afrodisiace naturale pentru cupluri

Cuplu gustand preparate afrodisiatice

Orice relatie,  la un moment dat are nevoie de un pic de ajutor, inclusiv in ceea ce priveste partea intima. Suntem mai obositi, mai stresati si de multe ori acest lucru se reflecta si in intimitatea noastra. Exista insa remedii naturale care ne pot ajuta in stimularea activitatii sexuale, pentru a ne relaxa si a reaprinde flacara pasiunii.
Daca vrei ca partenerul tau sa te surprinda cu performantele sale, pregateste-i broccoli.

Citeste si:  Compromisul este normal intr-o relatie de cuplu

Broccoli potenteaza virilitatea iar pe femei le ajuta  in a avea o  stare de buna dispozitie si chef de nebunii.

Banana este un bun stimulator si datorita formei sale, insa are intradevar si efecte afrodisiace. Bananele contin vitamina B, necesara pentru producerea de hormoni sexuali.

Cuplu mancand ciocolata

Ciocolata neagra adevarata cu un continut bogat de cacao contine stimulenti naturali si elemente chimice vitale, precum si o rezerva de magneziu, care este benefica pentru libidoul femeii.

Citeste si:  Pozitiile de somn ale cuplului

Telina nu este cel mai incitant aliment, insa face parte din categoria alimetelor afrodisiace naturale ce contin andresteron, hormonul care da barbatului un miros placut si care le innebuneste pe femei.

Vanilia are un efect euforic, datorita dulcetii sale si poate fi utilizata in mai multe feluri. Consumata pur si simplu, vanilia combate disfunctiile sexuale si imbunatateste sistemul central nervos. Daca o folosim pe post de mireasma ea este un bun stimulent sexual pentru parteneri.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.