Ai grija de relatia ta

Cu totii stim cuplurile acelea casatorite de ani si ani care, desi nu s-au despartit pana acum, nu sunt nici pe departe intr-o relatie benefica sau cat de cat multumitoare.
Deci cum mentii o relatie de lunga durata? Pai in primul rand trebuie sa depui suficient efort in acea relatie pentru a va mentine unul pe altul fericiti. Ce inseamna asta? A munci la relatie inseamna a va satisface unul pe celalalt din punct de vedere sexual, a imparti treburile casei in mod egal si a va imparti responsabilitatile financiare in mod corect. Este vorba de a fi interesati de partenerul vostru, atenti, si a va exprima afectiunea, spuinandu-i si aratandu-i partenerului ca il iubiti, atat prin vorbe cat si prin fapte.
A-l iubi pe celalalt inseamna a inchide ochii la lucrurile acelea minore care va enerveaza si in schimb a va concentra atentia asupra lucrurilor pe care le admirati la cel iubit. Rezolvati problemele inainte de a se transforma in crize. Partenerii care lucreaza activ la relatia lor verifica in mod constant felul in care celalalt se simte: esti fericit? Este ceva ce ai nevoie si eu nu-ti ofer? Energia pe care amandoi o puneti in relatie ar trebui sa fie aproximativ egala, altfel apar resentimente.

Citeste si:  Da-i papucii...decent!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.