Alcoolul – stimuleaza sau distruge

Se stie din timpuri stravechi ca alcoolul poate ajuta sau poate distruge viata sexuala, daca nu este consumat moderat. Pe langa placerea si relaxarea pe care alcoolul ti-o confera, el poate duce si la performante mici.
Prin acest articol vom incerca sa “punem intr-o lumina buna ” acele aspecte care imbunatatesc viata, in urma consumului moderat de alcool, dar si pe cele care o deterioreaza, daca este consumat in exces.
In primul rand, se stie ca bautura te scapa de timiditatea in dormitor. Parca dupa ce ai baut un pahar de vin rosu, impreuna cu iubitul tau, dupa o cina romantica, ideile si nebuniile iti vin mult mai usor, esti mult mai destinsa si prinzi curaj sa faci lucruri pe care nici tu nu te-ai fi gandit vreodata ca o sa le faci.. nu mai zic de iubitul tau.
Aceasta licoare afrodisiaca te ajuta sa-ti exteriorizezi sentimentele si sa fii mai deschisa fata de fanteziile partenerului.
La fel de cunoscut este si faptul ca vinul, spre exemplu, asigura o buna circulatie a sangelui si da pofta de mancare.
In extrema cealalta, daca este consumat mai mult decat este necesar, alcoolul in loc sa-ti contureze dorintele sexuale, iti diminueaza foarte mult placerea, fiind extraordinar de greu sa ajungi la orgasm.
Deoarece alcoolul dilata vasele de sange, aportul de sange catre organele sexuale este mai mic, iar performanta scade. Femeia devine incordata si poate acuza dureri in timpul partidei de amor, iar barbatul poate ajunge in imposibilitatea de a duce erectia pana la final.
Acest lucru se intampla din cauza faptului ca sunt distruse celulele creierului, afectand sistemul nervos, ducand in timp la impotenta.
Conform sondajelor de opinie, peste 50 % din barbatii care consuma alcool in mod abuziv, sunt impotenti,in Romania procentul fiind de 40 %.

Citeste si:  Cu masca ... fara masca ...

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.