Arta de a iubi un barbat

Arta de a iubi un barbat

Se spune ca a face dragoste este o arta, este o combinatie intre a simti si a stii sa ii oferi partenerului tau placere. Sunt foarte multe lucruri care aduc placere intr-un cuplu pentru ca desi se spune ca daca iubesti nu poate exista incompatibilitate sexuala, in realitate lucrurile nu stau chiar asa. Cunosc femei si probabil si voi, care au relatii de 20-35 de ani si  astazi spun ca desi isi iubesc sotul si il respecta, nu au simtit niciodata placere sexuala cu acesta si invers. Barbati care desi isi iubesc sotiile s-au culcat cu alte femei pentru a simti placere sexuala. Nu credeti, ca ar fi mai sanatos sa lasam prejudecatile la o parte si atunci cand iubim, sa invatam sa oferim si placere partenerului nostru si noua?

Citeste si:  De ce fug barbatii de tine?

In traditia japoneza, sexul nu pune accent pe atingerea orgasmului, ci pe intregul proces care poate avea drept rezultat orgasmul, conform cartii „The Japanese Art of Sex“ scrisa de Jina Bacarr.

1. Preludiu – nu doar noua ne place sa prelungim placerea, ci si lor. Asa ca oferiti-va preludiu si bucurati-va amandoi de acest moment.

Citeste si:  Semne ca ai o relatie cu un Don Juan

2. Barbatilor le place sa simuleze dominarea. Asa ca, din cand in cand, mai lasa-l si pe el sa stea deasupra si pretinde ca esti o dulce domnita aflata la ananghie.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.