Arta Flirtului

Ne place flirtul, chiar daca ne temem sa recunoastem. Fie ca suntem intr-o relatie sau nu, nu se poate sa nu fi flirtrat la un moment dat, cu o persoana de sex opus chiar daca eram in relatii stabile la acel moment.

Flirtul este un mod  de semnalizare a interesului si atractiei. Este un fel de limba tacuta vorbita de barbati si femei din intreaga lume.

Citeste si:  Simboluri nunta

Modalitatile pe care oamenii isi comunica interesul sunt atat de inradacinate in natura umana incat semnalele sunt intelese automat de toti. Flirtul face parte din „zestrea” naturala a comportamentului pe care il avem echipat pentru a satisface comanda cea mai de baza a naturii –  sa gasim un partener bun si sa ne inmultim.

Citeste si:  Weekend reusit in doi

Flirtul nu este o activitate triviala; necesita multe abilitati: intelectul, limbajul corpului, creativitatea, empatia. In cel mai bun caz, flirtul poate fi o arta inalta, fie ca cel care flirtreaza se lupta pentru un partener sufletesc, manipuleaza un potential client sau doar se joaca.

Procesul de flirtare ne permite sa semnalizam interesul pentru o alta persoana si  ne permite sa evaluam interesul. Si nu trebuie sa ne gandim la asta; flirtul este condus mai degraba de emotii si de instinct decat de gandirea logica. Asa ca daca la un moment dat va treziti ca flirtrati cu cineva, nu va speriati 🙂 este in natura noastra.

Citeste si:  Merita sa iti salvezi relatia?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.