Arta seductiei

Arta seductiei este un instrument pe care cuplurile casatorite il pot folosit pentru a-si pastra viu interesul unul pentru celalalt. De multe ori, totusi, arta este uitata dupa ce cuplurile sunt impreuna de ceva timp. Este posibil sa reaprinzi flacara iubirii folosind seductia.
Seducerea partenerului se poate intampla oriunde, renuntand la conceptiile gresite. Poti, de exemplu, sa ii strangi mana in timp ce cinati la un restaurant in oras sau sa il complimentezi atunci cand vorbiti la telefon.
Seductia poate conduce la contact intim sau poate fi folosit pentru a intari relatia exprimand sentimentele si gandurile.
Fii spontana si neprevazatoare pentru a-l face pe partenerul tau sa ghiceasca despre ce va veni in timpul seductiei.
Seductia este de mai multe tipuri. Seductia verbala implica complimente si sugestii, in timp ce seductia fizica implica atingeri sugestive practicate cu atentie.
Majoritatea barbatilor incep sa-si seduca partenerele trimitandu-le cadouri, precum flori sau bomboane de ciocolata.
Indiferent de modul in care o face sau o faci, important este sa gasesti secretele care stau la baza acestei arte, sa gasesti mijloacele prin care sa iti seduci partenerul si sa il apropii de tine, reinviind flacara iubirii si a pasiunii.
In viata de cuplu, pasiunea este absolut necesara, intrucat ea conduce la o viata sexuala activa, si, dupa cum bine se stie viata sexuala joaca si ea un rol extrem de important in viata de cuplu, apropiind foarte mult cele doua persoane.

Citeste si:  Ce-i face pe barbati fericiti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.